Mbrojtja Komerciale nga Zjarri

Produktet e papërshkueshme nga fibra qeramike CCEWOOL përdoren kryesisht në aplikime që kërkojnë materiale të lehta dhe të holla për të parandaluar depërtimin e flakës dhe për të arritur një rënie të konsiderueshme të temperaturës. Ato janë të lehta, të lehta për tu montuar dhe mund të ofrojnë mbrojtje deri në 2,300 ° F (1,260 ° C).
Fibra qeramike CCEWOOL ofron sisteme dhe zgjidhje të testuara për të ndihmuar ndërtesat komerciale, transportin dhe pajisjet shtëpiake të plotësojnë standardet ndërkombëtare të mbrojtjes nga zjarri dhe kërkesat rregullatore.


Aplikimet e zakonshme:
Lidhjet e zgjerimit - izolimi i nxehtësisë
Rezervuari/ena për ruajtjen e vajit
Pajisjet e prodhimit të oksigjenit
Perde/perde të teatrit
Pajisje laboratorike
Paketimi i kateterit
Mure perde
Difuzues
Izolimi i kutisë së kyçjes
Lidhje ndërtimi
Dritë zjarri/sistem alarmi
Llambat
Rreshtimi i oxhakut
Përmes depërtimeve
Mbrojtje elektrike nga zjarri
Izolimi i baterisë
Izolimi i tubave
Çeliku strukturor
Tharëse rrobash
Riparimi i pikave të nxehta
Transporti
Tavan/derë dhe dritare/mur i nivelit të zjarrit
Veshje retardante e flakës
Mburoja e nxehtësisë

Konsulencë Teknike

Ju ndihmojë të mësoni më shumë aplikacione

  • Industria Metalurgjike

  • Industria e çelikut

  • Industria petrokimike

  • Industria e energjisë

  • Industria e qeramikës dhe qelqit

  • Mbrojtja Industriale nga Zjarri

  • Mbrojtja Komerciale nga Zjarri

  • Hapësirë ​​ajrore

  • Anije/Transport

Konsulencë Teknike