Tulla e Zjarrit të Serisë DCHA

Karakteristikat:

Tulla e zjarrit CCEFIRE® DCHA Series është produkti zjarrdurues i prodhuar me klinker balte si argjilë agregate dhe zjarrduruese si agjent lidhës, me përmbajtje Al2O3 midis 30 ~ 48%. Tullat e zjarrit janë më të vjetrat; materiali zjarrdurues më i përdorur.


Cilësi e qëndrueshme e produktit

Kontroll i rreptë i lëndëve të para

Kontrolloni përmbajtjen e papastërtisë, siguroni tkurrje të ulët termike dhe përmirësoni rezistencën ndaj nxehtësisë

37

1. Zotëroni një bazë minerali në shkallë të gjerë, pajisje profesionale të minierave dhe përzgjedhje më të rreptë të lëndëve të para.

 

2. Lëndët e para hyrëse testohen së pari, dhe më pas lëndët e para të kualifikuara mbahen në një magazinë të caktuar të lëndëve të para për të siguruar pastërtinë e tyre.

 

3. Lëndët e para të tullave të argjilës CCEFIRE kanë përmbajtje të ulët papastërtie me më pak se 1% oksid, siç janë hekuri dhe metalet alkaline. Prandaj, tullat prej balte CCEFIRE kanë thyerje të lartë.

Kontrolli i procesit të prodhimit

Ulni përmbajtjen e topave të shllakut, siguroni përçueshmëri të ulët termike dhe përmirësoni performancën e izolimit termik

39

1. Mbuloni një sipërfaqe prej 150000 m2 me prodhim vjetor 100 000 ton.

 
2. Zotëroni furrën e tunelit të avancuar ndërkombëtar të temperaturës së lartë, furrën e anijes dhe linjën e prodhimit të sistemit automatik të furrës rrotulluese.

 
3. Baza e lëndës së parë minerale në pronësi të madhe, kontrolloni cilësinë nga burimi. Furrë e kalcinuar në pronësi të vet për të kalcinuar, duke siguruar argjilë stralli me cilësi të lartë dhe lëndë të para mullite për prodhim.

 
4. Nga lëndët e para tek produktet e përfunduara i gjithë procesi i prodhimit i automatizuar i kontrolluar nga kompjuteri me cilësi të qëndrueshme të produktit.

 
5. Lëndët e para për prodhimin e tullave të zjarrit janë minerale argjile. Balta natyrore zjarrduruese mund të ndahet në argjilë të fortë dhe argjilë të butë.

 
6. Furrat e automatizuara, kontrolli i qëndrueshëm i temperaturës, përçueshmëria e ulët termike e tullave izoluese CCEFIRE, performanca e shkëlqyer e izolimit termik, më pak se 05% në ndryshimin e linjës së përhershme, cilësi e qëndrueshme dhe jetë më e gjatë shërbimi.

Kontrolli i cilësisë

Siguroni dendësi të madhe dhe përmirësoni performancën e izolimit termik

38

1. Çdo dërgesë ka një inspektor të dedikuar të cilësisë, dhe jepet një raport testimi para largimit të produkteve nga fabrika për të siguruar cilësinë e eksportit të secilës dërgesë të CCEFIRE.

 

2. Pranohet një inspektim i palëve të treta (si SGS, BV, etj.).

 

3. Prodhimi është rreptësisht në përputhje me certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ASTM.

 

4. Paketimi i jashtëm i secilës kuti kartoni është bërë nga pesë shtresa letre kraft, dhe paketimi i jashtëm + paletë, i përshtatshëm për transport në distanca të gjata.

Karakteristikat e shquara

36

Karakteristikat e Tullave të Zjarrit të Serisë CCEFIRE DCHA:
Densitet i lartë
Rezistencë e mirë ndaj goditjeve termike
Stabilitet i shkëlqyeshëm i volumit në temperatura të larta

 

Aplikimi i Tullave të Zjarrit të Serisë CCEFIRE DCHA:
Përdoret gjerësisht në metalurgji, materiale ndërtimi, kimikate, naftë, prodhim makinerish, silikate, energji dhe fusha të tjera industriale.
Materiali zjarrdurues argjilor është me bollëk në lëndën e parë, i thjeshtë në përpunim dhe me çmim të ulët. Prandaj, ato përdoren më shumë se çdo material tjetër zjarrdurues. Ato përdoren në furrat e shpërthimit, sobat me shpërthim të nxehtë, furrat e hekurit, sistemet e llakave dhe furrave të ngrohjes, furrat e shkrirjes së metaleve me ngjyra, furrën e industrisë silikate dhe industrinë kimike dhe të gjitha pajisjet termike të oxhakut dhe gripit.

Ju ndihmojë të mësoni më shumë aplikacione

 • Industria Metalurgjike

 • Industria e çelikut

 • Industria petrokimike

 • Industria e energjisë

 • Industria e qeramikës dhe qelqit

 • Mbrojtja Industriale nga Zjarri

 • Mbrojtja Komerciale nga Zjarri

 • Hapësirë ​​ajrore

 • Anije/Transport

 • Klienti australian

  Mbulesa izoluese e fibrave të tretshme CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet
  Madhësia e produktit: 3660*610*50mm

  21-08-04
 • Klient polak

  Pllakë qeramike izoluese CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 6 vjet
  Madhësia e produktit: 1200*1000*30/40mm

  21-07-28
 • Konsumator bullgar

  CCEWOOL pjesa më e madhe e fibrave të tretshme të ngjeshura

  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet

  21-07-21
 • Klient i Guatemalës

  Batanije fibrash qeramike silikat alumini CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 3 vjet
  Madhësia e produktit: 5080/3810*610*38/50mm

  21-07-14
 • Klient britanik

  Tulla zjarri izoluese CCEFIRE mullite
  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet
  Madhësia e produktit: 230*114*76mm

  21-07-07
 • Klient i Guatemalës

  Batanije me fije qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 3 vjet
  Madhësia e produktit: 5080*610*20/25mm

  21-05-20
 • Klient spanjoll

  Batanije me fije qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 4 vjet
  Madhësia e produktit: 7320*940/280*25mm

  21-04-28
 • Klient peruan

  Pjesa më e madhe e fibrave qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 1 vit

  21-04-24

Konsulencë Teknike

Konsulencë Teknike