Tulla zjarri izoluese e serive DJM

Karakteristikat:

Tulla izoluese mulite është një lloj i ri i materialit zjarrdurues, i cili mund të kontaktojë drejtpërdrejt me zjarrin, i karakterizuar me rezistencë ndaj temperaturës së lartë, peshë të lehtë, përçueshmëri të ulët termike, efekt të mirë të kursimit të energjisë, veçanërisht i përshtatshëm për plasaritje të furrës, furrë me nxehtësi, furrë qeramike, porcelan nxjerrja e furrës, enë qelqi dhe furra të ndryshme elektrike si rreshtim. Shtë një produkt ideal i efikasitetit të energjisë dhe jetëgjatësisë. 


Cilësi e qëndrueshme e produktit

Kontroll i rreptë i lëndëve të para

Kontrolloni përmbajtjen e papastërtisë, siguroni tkurrje të ulët termike dhe përmirësoni rezistencën ndaj nxehtësisë

32

Zotëroni një bazë minerali në shkallë të gjerë, pajisje profesionale të minierave dhe përzgjedhje më të rreptë të lëndëve të para.

 

Lëndët e para hyrëse testohen së pari, dhe më pas lëndët e para të kualifikuara mbahen në një magazinë të caktuar të lëndëve të para për të siguruar pastërtinë e tyre.

 

Lëndët e para të tullave izoluese CCEFIRE kanë përmbajtje të ulët papastërtie me më pak se 1% oksid, siç janë hekuri dhe metalet alkaline. Prandaj, tullat izoluese CCEFIRE kanë thyerje të lartë, duke arritur në 1760. Përmbajtja e lartë e aluminit e bën atë të mbajë performanca të mira në një atmosferë zvogëluese.

Kontrolli i procesit të prodhimit

Ulni përmbajtjen e topave të shllakut, siguroni përçueshmëri të ulët termike dhe përmirësoni performancën e izolimit termik

33

1. Sistemi plotësisht i automatizuar i grumbullimit garanton plotësisht stabilitetin e përbërjes së lëndës së parë dhe saktësi më të mirë në raportin e lëndës së parë.

 

2. Me linjat e automatizuara të prodhimit ndërkombëtar të furrave të tunelit me temperaturë të lartë, furrat e anijes dhe furrat rrotulluese, proceset e prodhimit nga lëndët e para tek produktet e gatshme janë nën kontroll automatik kompjuterik, duke siguruar cilësi të qëndrueshme të produktit.

 

3. Furrat e automatizuara nën kontroll të qëndrueshëm të temperaturës prodhojnë tulla izoluese CCEFIRE me përçueshmëri termike më të ulët se 0.16w/mk në një mjedis prej 1000 ℃, dhe ato kanë performancë të shkëlqyer të izolimit termik, më pak se 05% në ndryshimin linear të përhershëm, cilësi të qëndrueshme dhe jetë më e gjatë shërbimi.

 

4. Madhësia e saktë e pamjes përshpejton shtrimin e tullave, kursen përdorimin e llaçit zjarrdurues dhe gjithashtu siguron forcën dhe qëndrueshmërinë e tullave dhe zgjat jetën e rreshtimit të furrës.

 

5. Mund të përpunohet në një formë të veçantë, në mënyrë që të zvogëlojë numrin e tullave dhe nyjeve.

Kontrolli i cilësisë

Siguroni dendësi të madhe dhe përmirësoni performancën e izolimit termik

34

1. Çdo dërgesë ka një inspektor të dedikuar të cilësisë, dhe jepet një raport testimi para largimit të produkteve nga fabrika për të siguruar cilësinë e eksportit të secilës dërgesë të CCEFIRE.

 

2. Pranohet një inspektim i palëve të treta (si SGS, BV, etj.).

 

3. Prodhimi është rreptësisht në përputhje me certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ASTM.

 

4. Paketimi i jashtëm i secilës kuti kartoni është bërë nga pesë shtresa letre kraft, dhe paketimi i jashtëm + paletë, i përshtatshëm për transport në distanca të gjata.

Karakteristikat e shquara

35

Tullat izoluese CCEFIRE kanë përçueshmëri të ulët termike dhe efekte të mira izoluese termike.

 

Tullat izoluese CCEFIRE kanë shkrirje të ulët termike, dhe për shkak të përçueshmërisë së tyre të ulët termike, ato grumbullojnë shumë pak energji nxehtësie, gjë që çon në efektet e tyre të jashtëzakonshme të kursimit të energjisë në operacionet me ndërprerje.

 

Tullat izoluese termike CCCEFIRE kanë përmbajtje të ulët papastërtie, veçanërisht shumë të ulëta në përmbajtje të oksidit të hekurit dhe metaleve alkaline, kështu që ato kanë një thyerje të lartë. Përmbajtja e tyre e lartë e aluminit u lejon atyre të mbajnë performancë të mirë në një atmosferë zvogëluese.

 

Tullat izoluese mulite CCEFIRE kanë rezistencë të lartë termike në shtypje.

 

Tullat izoluese termike CCEFIRE kanë dimensione të sakta në pamje, të cilat mund të shpejtojnë shpejtësinë e ndërtimit, të zvogëlojnë sasinë e argjilës zjarrduruese të përdorur dhe të sigurojnë forcën dhe qëndrueshmërinë e muraturës, duke zgjatur kështu jetën e shërbimit të rreshtimit.

 

Tulla izoluese mulite CCEFIRE mund të përpunohet në forma të veçanta për të zvogëluar numrin e tullave dhe nyjeve.

 

Bazuar në avantazhet e mësipërme, tullat izoluese CCEFIRE dhe litarët me fibra përdoren gjerësisht në pjesën e sipërme të furrave të nxehta, trupin dhe pjesën e poshtme të furrave të shpërthimit, rigjeneruesin e furrave të shkrirjes së qelqit, furrat e shkrirjes qeramike, rreshtimin e furrës me qoshe të vdekur të sistemit të plasaritjes së naftës dhe rreshtimin të furrave të qeramikës, furrave elektrike të sirtarëve prej porcelani, enë qelqi dhe furra të ndryshme elektrike.

Ju ndihmojë të mësoni më shumë aplikacione

 • Industria Metalurgjike

 • Industria e çelikut

 • Industria petrokimike

 • Industria e energjisë

 • Industria e qeramikës dhe qelqit

 • Mbrojtja Industriale nga Zjarri

 • Mbrojtja Komerciale nga Zjarri

 • Hapësirë ​​ajrore

 • Anije/Transport

 • Klienti australian

  Mbulesa izoluese e fibrave të tretshme CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet
  Madhësia e produktit: 3660*610*50mm

  21-08-04
 • Klient polak

  Pllakë qeramike izoluese CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 6 vjet
  Madhësia e produktit: 1200*1000*30/40mm

  21-07-28
 • Konsumator bullgar

  CCEWOOL pjesa më e madhe e fibrave të tretshme të ngjeshura

  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet

  21-07-21
 • Klient i Guatemalës

  Batanije fibrash qeramike silikat alumini CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 3 vjet
  Madhësia e produktit: 5080/3810*610*38/50mm

  21-07-14
 • Klient britanik

  Tulla zjarri izoluese CCEFIRE mullite
  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet
  Madhësia e produktit: 230*114*76mm

  21-07-07
 • Klient i Guatemalës

  Batanije me fije qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 3 vjet
  Madhësia e produktit: 5080*610*20/25mm

  21-05-20
 • Klient spanjoll

  Batanije me fije qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 4 vjet
  Madhësia e produktit: 7320*940/280*25mm

  21-04-28
 • Klient peruan

  Pjesa më e madhe e fibrave qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 1 vit

  21-04-24

Konsulencë Teknike

Konsulencë Teknike