Tulla Serie e lartë Alumina Tulla zjarrduruese

Karakteristikat:

Seria CCEFIRE® DEHA Tulla e lartë alumina zjarrduruese është një lloj materiali zjarrdurues neutral me përmbajtje alumini më shumë se 48%. Tulla zjarrduruese e aluminit të lartë bëhet përmes kalcinimit dhe derdhjes nga boksiti dhe lëndë të tjera të para me përmbajtje të lartë alumine. Sipas përmbajtjes së ndryshme të aluminit në tulla të larta alumini, rezistenca ndaj zjarrit, zjarrdurueshmëria nën ngarkesë, forca në shtypje dhe tregues të tjerë janë të ndryshme.


Cilësi e qëndrueshme e produktit

Kontroll i rreptë i lëndëve të para

Kontrolloni përmbajtjen e papastërtisë, siguroni tkurrje të ulët termike dhe përmirësoni rezistencën ndaj nxehtësisë

37

1. Zotëroni një bazë minerali në shkallë të gjerë, pajisje profesionale të minierave dhe përzgjedhje më të rreptë të lëndëve të para.

 

2. Lëndët e para hyrëse testohen së pari, dhe më pas lëndët e para të kualifikuara mbahen në një magazinë të caktuar të lëndëve të para për të siguruar pastërtinë e tyre.

 

3. Lëndët e para të tullave të aluminit CCEFIRE kanë përmbajtje të ulët papastërtie me më pak se 1% okside, të tilla si hekuri dhe metalet alkaline. Prandaj, tullat e aluminit CCEFIRE High kanë zjarrdurueshmëri të lartë.

Kontrolli i procesit të prodhimit

Ulni përmbajtjen e topave të shllakut, siguroni përçueshmëri të ulët termike dhe përmirësoni performancën e izolimit termik

39

1. Sistemi plotësisht i automatizuar i grumbullimit garanton plotësisht stabilitetin e përbërjes së lëndës së parë dhe saktësi më të mirë në raportin e lëndës së parë.

 

2. Me linjat e automatizuara të prodhimit ndërkombëtar të furrave të tunelit me temperaturë të lartë, furrat e anijes dhe furrat rrotulluese, proceset e prodhimit nga lëndët e para tek produktet e gatshme janë nën kontroll automatik kompjuterik, duke siguruar cilësi të qëndrueshme të produktit.

 

3. Furrat e automatizuara, kontrolli i qëndrueshëm i temperaturës, përçueshmëria e ulët termike e tullave të aluminit të lartë, performanca e shkëlqyer e izolimit termik, më pak se 0.5% në ndryshimin e linjës së përhershme, cilësi e qëndrueshme dhe jetë më e gjatë shërbimi.

 

4. Forma të ndryshme të tullave të larta të aluminit mund të bëhen sipas modeleve. Ato kanë dimensione të sakta me një gabim +1mm dhe janë të përshtatshme për t'u instaluar nga klientët.

Kontrolli i cilësisë

Siguroni dendësi të madhe dhe përmirësoni performancën e izolimit termik

38

1. Çdo dërgesë ka një inspektor të dedikuar të cilësisë, dhe jepet një raport testimi para largimit të produkteve nga fabrika për të siguruar cilësinë e eksportit të secilës dërgesë të CCEFIRE.

 

2. Pranohet një inspektim i palëve të treta (si SGS, BV, etj.).

 

3. Prodhimi është rreptësisht në përputhje me certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ASTM.

 

4. Paketimi i jashtëm i secilës kuti kartoni është bërë nga pesë shtresa letre kraft, dhe paketimi i jashtëm + paletë, i përshtatshëm për transport në distanca të gjata.

Karakteristikat e shquara

36

1. Refraktoriteti
Refraktiviteti i tullave të aluminit të lartë CCEFIRE është më i lartë se ai i tullave argjilore zjarrduruese dhe tullave gjysëm silicë, duke arritur në 1750 ~ 1790 ℃, që është një lloj i materialeve zjarrduruese të shkallës së lartë.

 

2. Temperatura e zbutjes së ngarkesës
Meqenëse produktet me alumin të lartë kanë Al2O3 të lartë, më pak papastërti dhe më pak xham të shkrirë, temperatura e zbutjes së ngarkesës është më e lartë se ajo e tullave prej balte, por për shkak se kristalet mullite nuk formojnë një strukturë rrjeti, temperatura e zbutjes së ngarkesës nuk është ende aq e lartë sa tulla silicë.

 

3. Rezistenca ndaj shllakut
Tullat me alumin të lartë CCEFIRE përmbajnë më shumë Al2O3, afër materialit zjarrdurues neutral, kështu që ato mund t'i rezistojnë erozionit të skorjeve acidike dhe skorjeve alkaline. Për shkak të përmbajtjes së SiO2, rezistenca ndaj shllakut alkalik është më e dobët sesa ndaj shllakut acid.

 

Tullat e larta të aluminit të karakterizuara me qëndrueshmëri të lartë termike, zjarrdurueshmëri të lartë mbi 1770 gradë, rezistencë të mirë ndaj shllakut, të përdorura kryesisht për pjesën e sipërme të furrës elektrike, furrën e boshtit, furrën e nxehtë të shpërthimit, lugën, hekurin e shkrirë, furrën e çimentos, furrën e qelqit dhe rreshtimin e furrave të tjera termike. Përdoret gjerësisht në prodhimin e hekurit, prodhimin e çelikut, industrinë kimike, çimenton dhe industritë e tjera.

Ju ndihmojë të mësoni më shumë aplikacione

 • Industria Metalurgjike

 • Industria e çelikut

 • Industria petrokimike

 • Industria e energjisë

 • Industria e qeramikës dhe qelqit

 • Mbrojtja Industriale nga Zjarri

 • Mbrojtja Komerciale nga Zjarri

 • Hapësirë ​​ajrore

 • Anije/Transport

 • Klienti australian

  Mbulesa izoluese e fibrave të tretshme CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet
  Madhësia e produktit: 3660*610*50mm

  21-08-04
 • Klient polak

  Pllakë qeramike izoluese CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 6 vjet
  Madhësia e produktit: 1200*1000*30/40mm

  21-07-28
 • Konsumator bullgar

  CCEWOOL pjesa më e madhe e fibrave të tretshme të ngjeshura

  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet

  21-07-21
 • Klient i Guatemalës

  Batanije fibrash qeramike silikat alumini CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 3 vjet
  Madhësia e produktit: 5080/3810*610*38/50mm

  21-07-14
 • Klient britanik

  Tulla zjarri izoluese CCEFIRE mullite
  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet
  Madhësia e produktit: 230*114*76mm

  21-07-07
 • Klient i Guatemalës

  Batanije me fije qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 3 vjet
  Madhësia e produktit: 5080*610*20/25mm

  21-05-20
 • Klient spanjoll

  Batanije me fije qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 4 vjet
  Madhësia e produktit: 7320*940/280*25mm

  21-04-28
 • Klient peruan

  Pjesa më e madhe e fibrave qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 1 vit

  21-04-24

Konsulencë Teknike

Konsulencë Teknike