Zgjidhje me efikasitet të lartë të kursimit të energjisë

Karakteristikat e jashtëzakonshme të fibrave qeramike CCEWOOL janë çelësat

në transformimin e furrave industriale nga

shkallë e rëndë te shkallë e lehtë

siguriastabilitetiefikasitet të lartëkursim energjie

Lexo më shumë

logo

janë garanci themelore për
zgjidhje me efikasitet të lartë për kursimin e energjisë
 • përçueshmëri ultra të ulët termike

 • tkurrje termike ultra të ulët

 • forcë tërheqëse super e fortë
Lexo më shumë

Zgjidhje me efikasitet të lartë të kursimit të energjisë

 • Fibra qeramike
 • Fibra e tretshme
 • Leshi i Shkëmbit
 • Pllakë silikati kalciumi
 • Tulla zjarri izoluese
 • Tulla zjarri zjarrduruese
 • Llaç zjarrdurues
 • I hedhshëm zjarrdurues

Transporti

Shiko te gjitha
 • Klienti australian

  Mbulesa izoluese e fibrave të tretshme CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet
  Madhësia e produktit: 3660*610*50mm

  21-08-04
 • Klient polak

  Pllakë qeramike izoluese CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 6 vjet
  Madhësia e produktit: 1200*1000*30/40mm

  21-07-28
 • Konsumator bullgar

  CCEWOOL pjesa më e madhe e fibrave të tretshme të ngjeshura

  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet

  21-07-21
 • Klient i Guatemalës

  Batanije fibrash qeramike silikat alumini CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 3 vjet
  Madhësia e produktit: 5080/3810*610*38/50mm

  21-07-14
 • Klient britanik

  Tulla zjarri izoluese CCEFIRE mullite
  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet
  Madhësia e produktit: 230*114*76mm

  21-07-07
 • Klient i Guatemalës

  Batanije me fije qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 3 vjet
  Madhësia e produktit: 5080*610*20/25mm

  21-05-20
 • Klient spanjoll

  Batanije me fije qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 4 vjet
  Madhësia e produktit: 7320*940/280*25mm

  21-04-28
 • Klient peruan

  Pjesa më e madhe e fibrave qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 1 vit

  21-04-24

Rreth nesh

video
video_bg
CCEWOOL fibra qeramike zgjidhje me efikasitet të lartë të kursimit të energjisë f

20 vjet histori në zhvillimin dhe prodhimin e fibrave qeramike.

Hulumtim dhe zhvillim i thelluar 20-vjeçar mbi produktet e fibrave qeramike.

20 vjet në eksportimin dhe krijimin e mënyrave të biznesit [qendra kërkimore + konsulencë ekspertësh + modele të fibrave qeramike për kursimin e energjisë për furrat industriale].

Fokus 20 vjeçar në kërkimin e zgjidhjeve me efikasitet të lartë të kursimit të energjisë për furrat industriale.

Lexo më shumë

Konsulencë Teknike