Anije/Transport

Produktet e fibrave qeramike CCEWOOL janë të izoluara termikisht, rezistente ndaj lagështirës, ​​rezistente ndaj zjarrit dhe rezistente ndaj goditjeve. Ato mund të mbrojnë në mënyrë efektive sigurinë e stafit në bord dhe të sigurojnë cilësinë e jetës së tyre. Mbulesa të papërshkueshme nga uji me fije qeramike CCEWOOL janë projektuar veçanërisht për ruajtjen e nxehtësisë dhe të papërshkueshëm nga uji, ideale për shuarjen e zjarrit, ruajtjen e nxehtësisë, parandalimin e zjarrit, izolimin e zërit dhe zvogëlimin e zhurmës në det dhe mjedise të tjera shumë të lagështa. Ato përmirësojnë shumë performancën e izolimit termik të fibrës dhe zgjidhin problemet e përçueshmërisë termike të zvogëluar dhe korrozionit të trupit të izolimit termik të shkaktuar nga thithja e lagështirës së batanijeve konvencionale të fibrave.


Aplikimet e zakonshme:
Ndarje rezistente ndaj zjarrit
Izolimi i kabinës
Izolimi i nxehtësisë i tubacionit të temperaturës së lartë
Kuvertë
Magazinimi i ftohtë
Mure të lehta
Kulmi
Tavan
Dysheme lundruese
Njësia e akomodimit
Tuba termike
Panele muri
Linerët
Mbrojtja e linjës

Konsulencë Teknike

Ju ndihmojë të mësoni më shumë aplikacione

  • Industria Metalurgjike

  • Industria e çelikut

  • Industria petrokimike

  • Industria e energjisë

  • Industria e qeramikës dhe qelqit

  • Mbrojtja Industriale nga Zjarri

  • Mbrojtja Komerciale nga Zjarri

  • Hapësirë ​​ajrore

  • Anije/Transport

Konsulencë Teknike