CCEWOOL® Fibra qeramike

CCEWOOL® Fibra qeramike

Fibra Qeramike CCEWOOL® është bërë nga kamota e pastërtisë së lartë, pluhur alumine, Cab-O-Sil, materiale zirkoni të shkrirë përmes furrës me rezistencë ndaj temperaturave të larta. Pastaj miratimi i ajrit të ngjeshur që fryn ose rrotullohet në fije, përmes kondensatorit për të vendosur pambukun për të formuar fibra qeramike. Fibrat e Qeramikës Bulk përdoren zakonisht në prodhimin e formave të tjera të produkteve të bazuara në fibra qeramike, të tilla si batanije me fije, tabelë, letër, rroba, litar dhe produkte të tjera. Fibra qeramike është një material izolues efikas me karakteristika si pesha e lehtë, forca e lartë, antioksidantët, përçueshmëria e ulët termike, fleksibiliteti i mirë, rezistenca ndaj korrozionit, kapaciteti i vogël i nxehtësisë dhe i papërshkueshëm nga zëri. Temperatura ndryshon nga 1050C në 1430C.

Konsulencë Teknike

Ju ndihmojë të mësoni më shumë aplikacione

  • Industria Metalurgjike

  • Industria e çelikut

  • Industria petrokimike

  • Industria e energjisë

  • Industria e qeramikës dhe qelqit

  • Mbrojtja Industriale nga Zjarri

  • Mbrojtja Komerciale nga Zjarri

  • Hapësirë ​​ajrore

  • Anije/Transport

Konsulencë Teknike