Pllakë silikati kalciumi 1000

Karakteristikat:

Shkalla e temperaturës: 1000

CCEWOOL® 1000bordi silikat kalciumi është një material izolues i bardhë dhe i fortë i tipit të ri, i karakterizuar me peshë të lehtë, forcë të lartë, përçueshmëri të ulët termike, rezistencë ndaj temperaturave të larta, rezistencë ndaj korrozionit, prerje. Refraktoriteti është 1000, mund të përdoret gjerësisht në termocentralet, rafinimin, petrokimike, ndërtimin, anijen e regjistruar. Trashësia e përgjithshme është midis25 mm në 120 mm, dendësia shkon nga 250kg/m3 deri në 300kg/m3.


Cilësi e qëndrueshme e produktit

Kontroll i rreptë i lëndëve të para

Kontrolloni përmbajtjen e papastërtisë, siguroni tkurrje të ulët termike dhe përmirësoni rezistencën ndaj nxehtësisë

31

Materialet e kalciumit: pluhur gëlqereje të shuar, çimento, baltë karbid kalciumi, etj.

 

Fibra përforcuese: fibra letre druri, wollastonite, fibra pambuku, etj.

 

Përbërësit kryesorë dhe formula: pluhur silikoni + pluhur kalciumi + fibra natyrale të pulpës.

 

Metodat e prodhimit përfshijnë një metodë derdhjeje, një metodë të procesit të lagësht dhe një metodë rrjedhëse. Metoda e zakonshme është në përgjithësi metoda e nxjerrjes. Pasi lëndët e para të jenë trazuar dhe pjekur plotësisht bazuar në raportin e projektuar, ato ekstrudohen dhe formohen nga një makinë rul dhe formohen në një temperaturë të lartë.

Kontrolli i procesit të prodhimit

Ulni përmbajtjen e topave të shllakut, siguroni përçueshmëri të ulët termike dhe përmirësoni performancën e izolimit termik

28

1. Madhësitë e sakta, të lëmuara nga të dy anët dhe të prera nga të gjitha anët, të përshtatshme për t'u instaluar dhe përdorur nga klientët, dhe ndërtimi është i sigurt dhe i përshtatshëm.

 

2. Pllaka silikati kalciumi me trashësi të ndryshme në dispozicion me trashësi që varion nga 25 në 100mm.

 

3. Temperatura e sigurt e funksionimit deri në 1000, 700℃ më e lartë se produktet prej leshi qelqi ultra të imët, dhe 550℃ më e lartë se produktet e perlitit të zgjeruar.

 

4. Përçueshmëri e ulët termike (γ≤0.56w/mk), shumë më e ulët se materialet e tjera të izolimit të fortë dhe materialet e izolimit të silikatit të përbërë.

 

5. Dendësia e vogël e vëllimit; më e lehtë midis materialeve të izolimit të fortë; shtresa më të holla izolimi; mbështetje shumë më pak e ngurtë e kërkuar në ndërtim dhe intensitet i ulët i punës së instalimit.

 

6. Pllakat silikate të kalciumit CCEWOOL janë jo toksike, pa shije, të paafta për t'u djegur dhe kanë forca të larta mekanike.

 

7. Pllakat silikate të kalciumit CCEWOOL mund të përdoren në mënyrë të përsëritur për një kohë të gjatë, dhe cikli i shërbimit mund të zgjasë disa dekada pa sakrifikuar treguesit teknikë.

 

8. Forca të larta, asnjë deformim brenda intervalit të temperaturës operacionale, asnjë asbest, qëndrueshmëri të mirë, dëshmi të ujit dhe lagështisë, dhe mund të përdoret për ruajtjen e nxehtësisë dhe izolimin e pjesëve të ndryshme të izolimit me temperaturë të lartë.

 

9. Pamja e bardhë, e bukur dhe e lëmuar, forca të mira të përkuljes dhe shtypjes dhe humbje e ulët gjatë transportit dhe përdorimit.

Kontrolli i cilësisë

Siguroni dendësi të madhe dhe përmirësoni performancën e izolimit termik

29

1. Çdo dërgesë ka një inspektor të dedikuar të cilësisë, dhe jepet një raport testimi para largimit të produkteve nga fabrika për të siguruar cilësinë e eksportit të çdo ngarkese të CCEWOOL.

 

2. Pranohet një inspektim i palëve të treta (si SGS, BV, etj.).

 

3. Prodhimi është rreptësisht në përputhje me certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9000.

 

4. Paketimi i jashtëm i secilës kuti kartoni është bërë nga pesë shtresa letre kraft, dhe paketimi i brendshëm është një qese plastike, e përshtatshme për transport në distanca të gjata.

Karakteristikat e shquara

30

Parandalimi i zjarrit
Pllakat silikate të kalciumit CCEWOOL janë një material jo i djegshëm i klasës A1, kështu që në rast zjarri, dërrasat nuk do të digjen ose prodhojnë tym toksik.

 

Performanca e papërshkueshme nga uji
Pllakat silikate të kalciumit CCEWOOL kanë performancë të mirë të papërshkueshme nga uji. Ajo ende mund të mbajë performancë të qëndrueshme në vende shumë të lagështa pa ënjtje ose deformim.

 

pikat e forta
Pllakat silikate të kalciumit CCEWOOL kanë forcë të lartë; ato janë të forta dhe të besueshme, të vështira për tu dëmtuar dhe thyer.

 

Dimensionalisht i qëndrueshëm
Pllakat silikate të kalciumit CCEWOOL prodhohen me formulë të avancuar dhe nën kontroll të rreptë të cilësisë. Zgjerimi i lagësht dhe tkurrja e thatë e dërrasave kontrollohen brenda intervalit ideal.

 

Izolimi i nxehtësisë dhe zërit
Pllakat silikate të kalciumit CCEWOOL kanë efekte të mira izolimi të nxehtësisë dhe zërit.

 

Jetë e gjatë shërbimi
Pllakat silikate të kalciumit CCEWOOL janë të qëndrueshme, rezistente ndaj acideve dhe alkaleve dhe korrozionit, pa dëmtime nga lagështia ose insektet dhe mund të garantojnë një jetë të gjatë shërbimi.

Ju ndihmojë të mësoni më shumë aplikacione

 • Industria Metalurgjike

 • Industria e çelikut

 • Industria petrokimike

 • Industria e energjisë

 • Industria e qeramikës dhe qelqit

 • Mbrojtja Industriale nga Zjarri

 • Mbrojtja Komerciale nga Zjarri

 • Hapësirë ​​ajrore

 • Anije/Transport

 • Klienti australian

  Mbulesa izoluese e fibrave të tretshme CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet
  Madhësia e produktit: 3660*610*50mm

  21-08-04
 • Klient polak

  Pllakë qeramike izoluese CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 6 vjet
  Madhësia e produktit: 1200*1000*30/40mm

  21-07-28
 • Konsumator bullgar

  CCEWOOL pjesa më e madhe e fibrave të tretshme të ngjeshura

  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet

  21-07-21
 • Klient i Guatemalës

  Batanije fibrash qeramike silikat alumini CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 3 vjet
  Madhësia e produktit: 5080/3810*610*38/50mm

  21-07-14
 • Klient britanik

  Tulla zjarri izoluese CCEFIRE mullite
  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet
  Madhësia e produktit: 230*114*76mm

  21-07-07
 • Klient i Guatemalës

  Batanije me fije qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 3 vjet
  Madhësia e produktit: 5080*610*20/25mm

  21-05-20
 • Klient spanjoll

  Batanije me fije qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 4 vjet
  Madhësia e produktit: 7320*940/280*25mm

  21-04-28
 • Klient peruan

  Pjesa më e madhe e fibrave qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 1 vit

  21-04-24

Konsulencë Teknike

Konsulencë Teknike