CCEWOOL® Fibër e tretshme

CCEWOOL® Fibër e tretshme

Fibra e tretshme CCEWOOL® është bërë nga fibra silikate alkaline të tokës, duke përfshirë batanije të tretshme, tabelë, letër, fije, rroba, shirit dhe litar. Fibra e tretshme është një fibër e tretshme në trup dhe mund të absorbohet, ngjyra është kaltërosh, është një material izolues eko-miqësor i tipit të ri. Shkalla e temperaturës: 1200.

Konsulencë Teknike

Ju ndihmojë të mësoni më shumë aplikacione

  • Industria Metalurgjike

  • Industria e çelikut

  • Industria petrokimike

  • Industria e energjisë

  • Industria e qeramikës dhe qelqit

  • Mbrojtja Industriale nga Zjarri

  • Mbrojtja Komerciale nga Zjarri

  • Hapësirë ​​ajrore

  • Anije/Transport

Konsulencë Teknike