Letër me fibra qeramike

Letër me fibra qeramike

Letra me fije qeramike CCEWOOL® është prodhuar nga fibra qeramike me pastërti të lartë me pak lidhës, përmes procesit të heqjes së 9 goditjeve. Produkti tregon veti të shkëlqyera të izolimit termik dhe performancën e ndërtimit, veçanërisht të përshtatshme për përpunim të thellë (përbërës me shumë shtresa, grushta, etj.); dhe rezistencë të shkëlqyeshme ndaj infiltrimit të shkrirë, duke lejuar veten të përdoret për hedhjen e ndarjes së rondele në industrinë e ndërtimit dhe qelqit. Temperatura ndryshon nga 1260 ℃ (2300)) në 1430 ℃ (2600).

Konsulencë Teknike

Ju ndihmojë të mësoni më shumë aplikacione

  • Industria Metalurgjike

  • Industria e çelikut

  • Industria petrokimike

  • Industria e energjisë

  • Industria e qeramikës dhe qelqit

  • Mbrojtja Industriale nga Zjarri

  • Mbrojtja Komerciale nga Zjarri

  • Hapësirë ​​ajrore

  • Anije/Transport

Konsulencë Teknike