Llaç zjarrdurues

Karakteristikat:

CCEZJARRI Llaçi zjarrdurues është një llaç me temperaturë të lartë, ajrosës i përdorur si ngjitës për të lidhur në mënyrë të sigurt materialin zjarrdurues, i cili mund të përdoret për lidhjen e tullave zjarrduruese, tullave izoluese dhe fibrave qeramike. Ekzistojnë dy lloje: llaç i thatë pluhur, i cili ështëpërzieni pluhurin dhe krijoni varësi dhe paketojini ato me qese plastike të endura. Pasi të jetë njomur dhe trazuar në mënyrë të barabartë, mund të vihet në përdorim; lloji tjetër është gjendja likuide, e cila mund të përdoret drejtpërdrejt pa ndonjë proces tjetër.


Cilësi e qëndrueshme e produktit

Kontroll i rreptë i lëndëve të para

Kontrolloni përmbajtjen e papastërtisë, siguroni tkurrje të ulët termike dhe përmirësoni rezistencën ndaj nxehtësisë

32

Çimentoja zjarrduruese CCEFIRE është bërë kryesisht nga pluhur zjarrdurues me cilësi të lartë, lidhës dhe aditivë kimikë me forcë të lartë dhe rezistente ndaj temperaturës, të përshtatshme për muraturën e furrës që kërkon nyje të vogla hiri, mbyllje të mirë dhe forcë të lartë lidhëse.

Kontrolli i procesit të prodhimit

Ulni përmbajtjen e topave të shllakut, siguroni përçueshmëri të ulët termike dhe përmirësoni performancën e izolimit termik

39

Performance Performancë e shkëlqyer, plasticitet ideal dhe mbajtje uji

 

Sh Tkurrje shumë e vogël gjatë tharjes dhe pjekjes

 

Ref Refraktoritet i lartë

 

Strength Forcë lidhëse e lartë

 

ResistanceRezistencë e mirë ndaj korrozionit kimik

 

Properties Vetitë kimike të qëndrueshme

Kontrolli i cilësisë

Siguroni dendësi të madhe dhe përmirësoni performancën e izolimit termik

40

1. Çdo dërgesë ka një inspektor të dedikuar të cilësisë, dhe jepet një raport testimi para largimit të produkteve nga fabrika për të siguruar cilësinë e eksportit të secilës dërgesë të CCEFIRE.

 

2. Pranohet një inspektim i palëve të treta (si SGS, BV, etj.).

 

3. Prodhimi është rreptësisht në përputhje me certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ASTM.

 

4. Paketimi i jashtëm i secilës kuti kartoni është bërë nga pesë shtresa letre kraft, dhe paketimi i jashtëm + paletë, i përshtatshëm për transport në distanca të gjata.

Karakteristikat e shquara

36

Cement Çimentoja zjarrduruese CCEFIRE përdoret për tulla izoluese murature, tulla të veçanta të rënda dhe tulla të larta alumini të rënda.

 

Cement Çimentoja zjarrduruese CCEFIRE përdoret për të parandaluar ndërhyrjen e ajrit dhe ajrit të nxehtë në muraturë.

 

Cement Çimentoja zjarrduruese CCEFIRE përdoret për të parandaluar erozionin e nyjeve të tullave nga skorja e shkrirë dhe metalet e shkrira.

Ju ndihmojë të mësoni më shumë aplikacione

 • Industria Metalurgjike

 • Industria e çelikut

 • Industria petrokimike

 • Industria e energjisë

 • Industria e qeramikës dhe qelqit

 • Mbrojtja Industriale nga Zjarri

 • Mbrojtja Komerciale nga Zjarri

 • Hapësirë ​​ajrore

 • Anije/Transport

 • Klienti australian

  Mbulesa izoluese e fibrave të tretshme CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet
  Madhësia e produktit: 3660*610*50mm

  21-08-04
 • Klient polak

  Pllakë qeramike izoluese CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 6 vjet
  Madhësia e produktit: 1200*1000*30/40mm

  21-07-28
 • Konsumator bullgar

  CCEWOOL pjesa më e madhe e fibrave të tretshme të ngjeshura

  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet

  21-07-21
 • Klient i Guatemalës

  Batanije fibrash qeramike silikat alumini CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 3 vjet
  Madhësia e produktit: 5080/3810*610*38/50mm

  21-07-14
 • Klient britanik

  Tulla zjarri izoluese CCEFIRE mullite
  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet
  Madhësia e produktit: 230*114*76mm

  21-07-07
 • Klient i Guatemalës

  Batanije me fije qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 3 vjet
  Madhësia e produktit: 5080*610*20/25mm

  21-05-20
 • Klient spanjoll

  Batanije me fije qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 4 vjet
  Madhësia e produktit: 7320*940/280*25mm

  21-04-28
 • Klient peruan

  Pjesa më e madhe e fibrave qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 1 vit

  21-04-24

Konsulencë Teknike

Konsulencë Teknike