Fibra qeramike e formuar me vakum

Fibra qeramike e formuar me vakum

Format e fibrave qeramike të formësuara me vakum të paformuara CCEWOOL madeshtë bërë nga fibra qeramike me cilësi të lartë si lëndë e parë, përmes procesit të formimit të vakumit. Ky produkt është zhvilluar në produkt pa formë me ngurtësi të lartë të temperaturës së lartë dhe forcë vetë-mbështetëse. Ne prodhojmë CCEWOOL ber Fibra Qeramike të Vakumit të Paneformuar për t'u përshtatur me kërkesën për disa procese specifike të prodhimit të sektorit industrial. Në varësi të kërkesave të performancës së produkteve të paformuara, lidhës dhe aditivë të ndryshëm përdoren në procesin e prodhimit. Të gjitha produktet pa formë i nënshtrohen tkurrjes relativisht të ulët në kufijtë e tyre të temperaturës dhe ruajnë një izolim të lartë termik, peshë të lehtë dhe rezistencë ndaj goditjes. Materiali jo i djegur lehtë mund të pritet ose përpunohet. Gjatë përdorimit, ky produkt tregon rezistencë të shkëlqyer ndaj gërryerjes dhe zhveshjes, dhe nuk mund të laget nga shumica e metaleve të shkrirë. Gama e temperaturës: 1260 ℃ (2300) - 1430 ℃ (2600).

Konsulencë Teknike

Ju ndihmojë të mësoni më shumë aplikacione

  • Industria Metalurgjike

  • Industria e çelikut

  • Industria petrokimike

  • Industria e energjisë

  • Industria e qeramikës dhe qelqit

  • Mbrojtja Industriale nga Zjarri

  • Mbrojtja Komerciale nga Zjarri

  • Hapësirë ​​ajrore

  • Anije/Transport

Konsulencë Teknike