Batanije me fije qeramike

Batanije me fije qeramike

Mbulesa e fibrave qeramike CCEWOOL®, e njohur gjithashtu për batanije silikati alumini, është një lloj i ri i materialeve izoluese rezistente ndaj zjarrit në madhësi të bardhë dhe të rregullt, me rezistencë të integruar ndaj zjarrit, ndarje të nxehtësisë dhe funksione izoluese termike, që nuk përmbajnë asnjë agjent lidhës dhe ruan elasticitet të mirë forca, qëndrueshmëria dhe struktura fibroze kur përdoret në një atmosferë neutrale, të oksiduar. Mbulesa me fije qeramike mund të rikthehet në vetitë origjinale termike dhe fizike pas tharjes, pa asnjë ndikim nga korrozioni i vajit. Shkalla e temperaturës ndryshon nga 1260 23 (2300) në 1430 ℃ (2600).

Konsulencë Teknike

Ju ndihmojë të mësoni më shumë aplikacione

  • Industria Metalurgjike

  • Industria e çelikut

  • Industria petrokimike

  • Industria e energjisë

  • Industria e qeramikës dhe qelqit

  • Mbrojtja Industriale nga Zjarri

  • Mbrojtja Komerciale nga Zjarri

  • Hapësirë ​​ajrore

  • Anije/Transport

Konsulencë Teknike