Bordi Silikat Kalciumi CCEWOOL®

Bordi Silikat Kalciumi CCEWOOL®

CCEWOOL® Pllaka silikate e kalciumit, e njohur edhe si pllaka silikate poroze e kalciumit, është një pllakë silikati kalciumi e përforcuar me fibra, me oksid silikoni, oksid kalciumi dhe fibra përforcuese si lëndë të para kryesore, të bëra përmes përzierjes, ngrohjes, xhelit, derdhjes , proceset e autoklavimit dhe tharjes. Produkti karakterizohet me rezistencë ndaj temperaturave të larta, i fortë, i qëndrueshëm, pa gërryerje dhe pa ndotje, i cili mund të përdoret gjerësisht në termocentralet, rafinimin, petrokimike, ndërtesën, anijen. Shkalla e temperaturës: 650 1000 dhe 1000.

Konsulencë Teknike

Ju ndihmojë të mësoni më shumë aplikacione

  • Industria Metalurgjike

  • Industria e çelikut

  • Industria petrokimike

  • Industria e energjisë

  • Industria e qeramikës dhe qelqit

  • Mbrojtja Industriale nga Zjarri

  • Mbrojtja Komerciale nga Zjarri

  • Hapësirë ​​ajrore

  • Anije/Transport

Konsulencë Teknike