Tulla e Zjarrit Izolues të Serisë LI

Karakteristikat:

Tullat e ulëta të hekurit prodhohen nga teknologjia dytësore e përpunimit të nxjerrjes. Tullat e ulëta të hekurit kanë karakteristika të përmbajtjes së ulët të hekurit, rezistencë të lartë ndaj karburizimit, ndryshime të vogla lineare në ngrohje, qëndrueshmëri të mirë kimike, rezistencë të shkëlqyeshme ndaj korrozionit, strukturë uniforme të brendshme dhe përçueshmëri të ulët termike.


Cilësi e qëndrueshme e produktit

Kontroll i rreptë i lëndëve të para

Kontrolloni përmbajtjen e papastërtisë, siguroni tkurrje të ulët termike dhe përmirësoni rezistencën ndaj nxehtësisë

32

Zotëroni një bazë minerali në shkallë të gjerë, pajisje profesionale të minierave dhe përzgjedhje më të rreptë të lëndëve të para.

 

Lëndët e para hyrëse testohen së pari, dhe më pas lëndët e para të kualifikuara mbahen në një magazinë të caktuar të lëndëve të para për të siguruar pastërtinë e tyre.

 

Lëndët e para të tullave izoluese CCEFIRE kanë përmbajtje të ulët papastërtie me më pak se 1% oksid, siç janë hekuri dhe metalet alkaline. Prandaj, tullat izoluese CCEFIRE kanë thyerje të lartë, duke arritur në 1760. Përmbajtja e lartë e aluminit e bën atë të mbajë performanca të mira në një atmosferë zvogëluese.

Kontrolli i procesit të prodhimit

Ulni përmbajtjen e topave të shllakut, siguroni përçueshmëri të ulët termike dhe përmirësoni performancën e izolimit termik

33

1. Sistemi plotësisht i automatizuar i grumbullimit garanton plotësisht stabilitetin e përbërjes së lëndës së parë dhe saktësi më të mirë në raportin e lëndës së parë.

 

2. Me linjat e automatizuara të prodhimit ndërkombëtar të furrave të tunelit me temperaturë të lartë, furrat e anijes dhe furrat rrotulluese, proceset e prodhimit nga lëndët e para tek produktet e gatshme janë nën kontroll automatik kompjuterik, duke siguruar cilësi të qëndrueshme të produktit.

 

3. Furrat e automatizuara nën kontroll të qëndrueshëm të temperaturës prodhojnë tulla izoluese CCEFIRE me përçueshmëri termike më të ulët se 0.16w/mk në një mjedis prej 1000 ℃, dhe ato kanë performancë të shkëlqyer të izolimit termik, më pak se 0.5% në ndryshimin linear të përhershëm, cilësi të qëndrueshme dhe jetë më e gjatë shërbimi.

 

4. Tullat izoluese të formave të ndryshme janë në dispozicion sipas modeleve. Ata kanë madhësi të sakta me gabimin e kontrolluar në +1mm dhe janë të përshtatshme për t'u instaluar nga klientët.

Kontrolli i cilësisë

Siguroni dendësi të madhe dhe përmirësoni performancën e izolimit termik

34

1. Çdo dërgesë ka një inspektor të dedikuar të cilësisë, dhe jepet një raport testimi para largimit të produkteve nga fabrika për të siguruar cilësinë e eksportit të secilës dërgesë të CCEFIRE.

 

2. Pranohet një inspektim i palëve të treta (si SGS, BV, etj.).

 

3. Prodhimi është rreptësisht në përputhje me certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ASTM.

 

4. Paketimi i jashtëm i secilës kuti kartoni është bërë nga pesë shtresa letre kraft, dhe paketimi i jashtëm + paletë, i përshtatshëm për transport në distanca të gjata.

Karakteristikat e shquara

35

Karakteristikat e tullave të zjarrit izolues të serisë CCEFIRE LI:
Përmbajtje e ulët hekuri
Rezistencë e lartë ndaj karburizimit
Ndryshim i vogël linear në ngrohje
Stabilitet i mirë kimik
Rezistencë e shkëlqyer ndaj korrozionit
Struktura uniforme e brendshme
Përçueshmëri e ulët termike

 
Aplikimi i tullave të zjarrit izolues të serisë CCEFIRE LI:
Të gjitha llojet e trajtimit të nxehtësisë, furrës së karbonizimit, furrës nitriding dhe materialeve të tjera izoluese të mureve të furrave industriale. Tullat me hekur të ulët mund të përdoren si materiale për rreshtim dhe tavan për lloje të ndryshme të furrave qeramike, materiale të furrës me atmosferë të kontrolluar dhe materiale të tjera izoluese të furrave industriale.

Ju ndihmojë të mësoni më shumë aplikacione

 • Industria Metalurgjike

 • Industria e çelikut

 • Industria petrokimike

 • Industria e energjisë

 • Industria e qeramikës dhe qelqit

 • Mbrojtja Industriale nga Zjarri

 • Mbrojtja Komerciale nga Zjarri

 • Hapësirë ​​ajrore

 • Anije/Transport

 • Klienti australian

  Mbulesa izoluese e fibrave të tretshme CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet
  Madhësia e produktit: 3660*610*50mm

  21-08-04
 • Klient polak

  Pllakë qeramike izoluese CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 6 vjet
  Madhësia e produktit: 1200*1000*30/40mm

  21-07-28
 • Konsumator bullgar

  CCEWOOL pjesa më e madhe e fibrave të tretshme të ngjeshura

  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet

  21-07-21
 • Klient i Guatemalës

  Batanije fibrash qeramike silikat alumini CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 3 vjet
  Madhësia e produktit: 5080/3810*610*38/50mm

  21-07-14
 • Klient britanik

  Tulla zjarri izoluese CCEFIRE mullite
  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet
  Madhësia e produktit: 230*114*76mm

  21-07-07
 • Klient i Guatemalës

  Batanije me fije qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 3 vjet
  Madhësia e produktit: 5080*610*20/25mm

  21-05-20
 • Klient spanjoll

  Batanije me fije qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 4 vjet
  Madhësia e produktit: 7320*940/280*25mm

  21-04-28
 • Klient peruan

  Pjesa më e madhe e fibrave qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 1 vit

  21-04-24

Konsulencë Teknike

Konsulencë Teknike