Industria petrokimike

Produktet e fibrave qeramike CCEWOOL zvogëlojnë shumë konsumin e energjisë dhe kursejnë shumë kosto për partnerët tanë në industrinë petrokimike për shkak të izolimit të tyre të jashtëzakonshëm termik. Produktet e fibrave qeramike CCEWOOL posedojnë seri klasike, seri PUREWOOL, dhe seri R&D, dhe ato ofrojnë menaxhim të provuar dhe efektiv termik, filtrim dhe zgjidhje të mbrojtjes nga zjarri në mënyrë që të zvogëlojnë konsumin e energjisë dhe kostot për aplikimet kryesore në industritë kimike/rafinimi. Fibra qeramike CCEWOOL ofron zgjidhje me efikasitet të lartë të zgjidhjeve të kursimit të energjisë të izolimit termik për furrat dhe tubacionet në industrinë petrokimike me qëllim të uljes së konsumit dhe kostove të tyre të energjisë.

Aplikimet e zakonshme:
Shtresa izoluese në pjesën e sipërme të furrës
Rimëkëmbja e katalizatorit
Rondele
Vula
Rreshtim
Kapele
Vula tubash
Tubacionet e gazit të nxehtë
Trupi i furrave të djegura
Mbulesa e furrës
Incenerator rigjenerues
Kaldaja
Parandalimi i zjarrit
Materialet izoluese
I papërshkueshëm nga zëri
Filtrimi i gazrave me temperaturë të lartë

Konsulencë Teknike

Ju ndihmojë të mësoni më shumë aplikacione

  • Industria Metalurgjike

  • Industria e çelikut

  • Industria petrokimike

  • Industria e energjisë

  • Industria e qeramikës dhe qelqit

  • Mbrojtja Industriale nga Zjarri

  • Mbrojtja Komerciale nga Zjarri

  • Hapësirë ​​ajrore

  • Anije/Transport

Konsulencë Teknike