Llaç zjarrdurues CCEFIRE®

Llaç zjarrdurues CCEFIRE®

Llaçi zjarrdurues CCEFIRE® është një llaç me temperaturë të lartë, ajrosës që përdoret si ngjitës për të lidhur në mënyrë të sigurt materialin zjarrdurues, i cili mund të përdoret për lidhjen e tullave zjarrduruese, tullave izoluese dhe fibrave qeramike. Ekzistojnë dy lloje: llaç pluhuri i thatë, i cili përzieni pluhurin dhe krijon varësi dhe i paketoni me qese plastike të endura. Pasi të jetë njomur dhe trazuar në mënyrë të barabartë, mund të vihet në përdorim; lloji tjetër është gjendja likuide, e cila mund të përdoret drejtpërdrejt pa ndonjë proces tjetër.

Llaç zjarrdurues CCEFIRE®

Konsulencë Teknike

Ju ndihmojë të mësoni më shumë aplikacione

  • Industria Metalurgjike

  • Industria e çelikut

  • Industria petrokimike

  • Industria e energjisë

  • Industria e qeramikës dhe qelqit

  • Mbrojtja Industriale nga Zjarri

  • Mbrojtja Komerciale nga Zjarri

  • Hapësirë ​​ajrore

  • Anije/Transport

Konsulencë Teknike