CCEFIRE® I hedhshëm refraktar

CCEFIRE® I hedhshëm refraktar

Hedhës zjarrdurues është material zjarrdurues pa formë që nuk ka nevojë për qitje dhe përmban rrjedhshmëri pas shtimit të ujit. Përzier me grurë, gjoba dhe lidhës në proporcion të caktuar, kallëp zjarrdurues mund të zëvendësojë materialin zjarrdurues me formë të veçantë. Hedhës zjarrdurues mund të përdoret drejtpërdrejt pa qitje, i lehtë për t'u ndërtuar, dhe ka një shkallë të lartë shfrytëzimi dhe forcë të lartë të shtypjes së ftohtë. Ky produkt ka meritat e densitetit të lartë, shkallës së ulët të porozitetit, forcës së mirë të nxehtësisë, zjarrdurues të lartë dhe zjarrdurueshmërisë së lartë nën ngarkesë. Strongshtë i fortë në rezistencën mekanike të goditjes, rezistencën e goditjes dhe rezistencën ndaj korrozionit. Ky produkt përdoret gjerësisht në pajisjet termike, furrat e ngrohjes në industrinë metalurgjike, kaldaja në industrinë e energjisë elektrike dhe furrat e industrisë së materialeve të ndërtimit.

CCEFIRE® I hedhshëm refraktar

Konsulencë Teknike

Ju ndihmojë të mësoni më shumë aplikacione

  • Industria Metalurgjike

  • Industria e çelikut

  • Industria petrokimike

  • Industria e energjisë

  • Industria e qeramikës dhe qelqit

  • Mbrojtja Industriale nga Zjarri

  • Mbrojtja Komerciale nga Zjarri

  • Hapësirë ​​ajrore

  • Anije/Transport

Konsulencë Teknike