Tub i Leshit të Shkëmbit

Karakteristikat:

CCEWOOL® Rezistenca ndaj nxehtësisë Tubi i Leshit të Shkëmbit është bërë nga fibra leshi shkëmbi të mbështjellë me amold dhe të kuruar nën temperaturë të lartë. Për instalim të lehtë, mund të pritet përgjatë boshtit të guaskës për të lehtësuar ndërtimin. Siguron lidhjen e ngushtë midis guaskës dhe tubacioneve që ka nevojë për izolim. Sipërfaqja e jashtme e guaskës mund të lëmohet sipas kërkesës së klientëve për të arritur trashësinë e saktë të izolimit. Lloji i neveritshëm i ujit dhe lloji i ulët i klorit të produkteve mund të prodhohen sipas kërkesave të klientëve. Petë alumini, pëlhura me tekstil me fije qelqi dhe materiale të tjera të rimeso gjithashtu mund të mbivendosen në sipërfaqen e produkteve.
CCEWOOL® Tubi i Leshit të Shkurtër ndaj ujit është veçanërisht i përshtatshëm për kursimin e energjisë të tubacioneve të nxehta dhe të ftohta dhe luan një rol të rëndësishëm në ruajtjen e temperaturës, mbrojtjen e sigurisë personale, parandalimin e kondensimit dhe zvogëlimin e zhurmës. Ky produkt është i mbështjellë me një myk, i lidhur ngushtë me tuba, dhe sipërfaqja e jashtme është e lëmuar për të arritur trashësinë e saktë të izolimit.


Cilësi e qëndrueshme e produktit

Kontroll i rreptë i lëndëve të para

Kontrolloni përmbajtjen e papastërtisë, siguroni tkurrje të ulët termike dhe përmirësoni rezistencën ndaj nxehtësisë

24

1. Përzgjedhja e shkëmbit natyror me cilësi të lartë të bërë nga bazalti

 

2. Zgjedhja e xeheve me cilësi të lartë me pajisje të avancuara minerare për të shmangur hyrjen e papastërtive dhe për të siguruar qëndrueshmërinë e leshit të shkëmbit

Kontrolli i procesit të prodhimit

Ulni përmbajtjen e topave të shllakut, siguroni përçueshmëri të ulët termike dhe përmirësoni performancën e izolimit termik

25

Shkrini plotësisht lëndët e para nën 1500.

Shkrini lëndët e para në një temperaturë të lartë prej rreth 1500 në kupolë dhe zvogëloni përmbajtjen e topave të skorjeve për të mbajtur përçueshmërinë e ulët termike në temperatura të larta.

 

Përdorimi i rrotulluesit me katër rrotulla me shpejtësi të lartë për të prodhuar fibra, zvogëloi shumë përmbajtjen e goditjes.

Fijet e formuara nga një centrifugë me katër rrotulla me një shpejtësi të lartë kanë pikën e zbutjes prej 900-1000 ° C. Formula speciale dhe teknologjia e prodhimit të pjekur zvogëlojnë shumë përmbajtjen e topave të shllakut, duke çuar në asnjë ndryshim në përdorimin afatgjatë në 650 ° C dhe rritjen e rezistencës ndaj temperaturave të larta.

Kontrolli i cilësisë

Siguroni dendësi të madhe dhe përmirësoni performancën e izolimit termik

26

1. Çdo dërgesë ka një inspektor të dedikuar të cilësisë, dhe jepet një raport testimi para largimit të produkteve nga fabrika për të siguruar cilësinë e eksportit të çdo ngarkese të CCEWOOL.

 

2. Pranohet një inspektim i palëve të treta (si SGS, BV, etj.).

 

3. Prodhimi është rreptësisht në përputhje me certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9000.

 

4. Produktet peshohen para paketimit për të siguruar që pesha aktuale e një rrotull të vetëm është më e madhe se pesha teorike.

 

5. Produktet paketohen me film tkurrës me rezistencë ndaj shpimit nga një makinë paketimi automatike tkurrëse, e përshtatshme për transport në distanca të gjata.

Karakteristikat e shquara

27

1. Më shumë i papërshkueshëm nga zjarri: Klasa A1 material izolues i papërshkueshëm nga zjarri, temperaturë pune afatgjatë deri në 650.

 

2. Më shumë mjedisore: vlera neutrale e PH, mund të përdoret për mbjelljen e perimeve dhe luleve, pa korrozion në mjedisin e ruajtjes së nxehtësisë dhe më shumë mjedisore.

 

3. Asnjë thithje uji: shkalla e largimit të ujit deri në 99%.

 

4. Forcë e lartë: dërrasa leshi të pastër prej bazalti me fortësi më të mëdha.

 

5. Pa delaminim: Fije pambuku miraton një proces palosjeje dhe ka rezultate më të mira vizatimi në eksperimente.

 

6. Madhësi të ndryshme me gamë trashësie nga 30-120mm mund të prodhohen sipas kërkesave të klientëve.

Ju ndihmojë të mësoni më shumë aplikacione

 • Industria Metalurgjike

 • Industria e çelikut

 • Industria petrokimike

 • Industria e energjisë

 • Industria e qeramikës dhe qelqit

 • Mbrojtja Industriale nga Zjarri

 • Mbrojtja Komerciale nga Zjarri

 • Hapësirë ​​ajrore

 • Anije/Transport

 • Klienti australian

  Mbulesa izoluese e fibrave të tretshme CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet
  Madhësia e produktit: 3660*610*50mm

  21-08-04
 • Klient polak

  Pllakë qeramike izoluese CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 6 vjet
  Madhësia e produktit: 1200*1000*30/40mm

  21-07-28
 • Konsumator bullgar

  CCEWOOL pjesa më e madhe e fibrave të tretshme të ngjeshura

  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet

  21-07-21
 • Klient i Guatemalës

  Batanije fibrash qeramike silikat alumini CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 3 vjet
  Madhësia e produktit: 5080/3810*610*38/50mm

  21-07-14
 • Klient britanik

  Tulla zjarri izoluese CCEFIRE mullite
  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet
  Madhësia e produktit: 230*114*76mm

  21-07-07
 • Klient i Guatemalës

  Batanije me fije qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 3 vjet
  Madhësia e produktit: 5080*610*20/25mm

  21-05-20
 • Klient spanjoll

  Batanije me fije qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 4 vjet
  Madhësia e produktit: 7320*940/280*25mm

  21-04-28
 • Klient peruan

  Pjesa më e madhe e fibrave qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 1 vit

  21-04-24

Konsulencë Teknike

Konsulencë Teknike