Mbrojtja Industriale nga Zjarri

Fibra qeramike CCEWOOL përdoret në produkte të ndryshme zjarrduruese, të përshtatshme për vende me temperaturë të lartë ose zjarre të mundshëm. Produktet tona kundër zjarrit janë të përshtatshme për çdo aplikim industrial që kërkon materiale të lehta për të parandaluar depërtimin e flakës dhe për të arritur një rënie të konsiderueshme të temperaturës. Fibra qeramike CCEWOOL është e lehtë, e lehtë për tu montuar dhe mund të sigurojë mbrojtje deri në 1,260 ° C. Ajo ofron sisteme të provuara dhe modele zgjidhjesh të cilat mund të mbrojnë personelin dhe pajisjet në aplikimet e prodhimit industrial.


Aplikimet e zakonshme:
Mbrojtja e personelit/pajisjeve
Lidhjet e zgjerimit
Rezervuari/ena për ruajtjen e vajit
Pajisje laboratorike
Material izolues për raftet e tubave
Sistemi I kontrollit
Termocentrali bërthamor FP
Batanije zjarri
Impianti i djegies së furrës/mbeturinave
Mburoja e spërkatjes së saldimit
Përmes depërtimeve
Raftet e kabllove
Izolimi i tubave
Çeliku strukturor
Bulkhead/firewalls
Kaldaja

Konsulencë Teknike

Ju ndihmojë të mësoni më shumë aplikacione

  • Industria Metalurgjike

  • Industria e çelikut

  • Industria petrokimike

  • Industria e energjisë

  • Industria e qeramikës dhe qelqit

  • Mbrojtja Industriale nga Zjarri

  • Mbrojtja Komerciale nga Zjarri

  • Hapësirë ​​ajrore

  • Anije/Transport

Konsulencë Teknike