Bordi i Fibrave të Tretshme

Karakteristikat:

Shkalla e temperaturës: 1200

CCEWOOL® i tretshëm fibra bordi është bord i ngurtë duke përdorur fibra të tretshme CCEWOOL® pjesa më e madhe me lidhës organik dhe inorganik. CCEWOOL® i tretshëm fibra bordi është në gjendje të kontaktojë drejtpërdrejt me zjarrin dhe mund të pritet në madhësi të ndryshme. Përçueshmëria e ulët termike, ruajtja e ulët e nxehtësisë dhe rezistenca e shkëlqyer ndaj goditjeve termike lejojnë që ky produkt të përdoret në një gamë të gjerë aplikimesh ku temperatura ndryshon shpejt.


Cilësi e qëndrueshme e produktit

Kontroll i rreptë i lëndëve të para

Kontrolloni përmbajtjen e papastërtisë, siguroni tkurrje të ulët termike dhe përmirësoni rezistencën ndaj nxehtësisë

01

1. Pllakat e fibrave të tretshme CCEWOOL janë bërë nga pambuku me fibra të tretshme me pastërti të lartë.

 

2. Për shkak të shtojcave të MgO, CaO dhe përbërësve të tjerë, pambuku i tretshëm në fibra CCEWOOL mund të zgjerojë gamën e tij të viskozitetit të formimit të fibrave, të rrisë kushtet e tij të formimit të fibrave, të përmirësojë shkallën e formimit të fibrave dhe fleksibilitetin e fibrave dhe të zvogëlojë përmbajtjen e topave të skorjeve, kështu që pllakat e fibrave të tretshme CCEWOOL kanë rrafshim më të mirë. Meqenëse përmbajtja e topit të shllakut është një indeks i rëndësishëm që përcakton përçueshmërinë termike të fibrave, përçueshmëria termike e fibrave të tretshme në CCEWOOL është vetëm 0.15w/mk në një temperaturë të nxehtë të sipërfaqes prej 800 ° C.

 

3. Përmes kontrollit të rreptë në çdo hap, ne reduktuam përmbajtjen e papastërtisë së lëndëve të para në më pak se 1%. Shkalla e tkurrjes termike të pllakave të fibrave të tretshme në CCEWOOL është më e ulët se 2% në 1200 ℃, dhe ato kanë cilësi të qëndrueshme dhe jetë më të gjatë shërbimi.

Kontrolli i procesit të prodhimit

Ulni përmbajtjen e topave të shllakut, siguroni përçueshmëri të ulët termike dhe përmirësoni performancën e izolimit termik

42

1. Linja plotësisht automatike e prodhimit të fibrave të dërrasave super të mëdha mund të prodhojë pllaka të mëdha të tretshme me fibra me një specifikim prej 1.2x2.4m.

 

2. Linja plotësisht automatike e prodhimit të fibrave të dërrasave ultra të holla mund të prodhojë pllaka fibrash ultra të hollë të tretshme me trashësi 3-10mm.

 

3. Linja e prodhimit të pllakave të fibrave gjysmë automatike mund të prodhojë dërrasa fibrash të tretshme me trashësi 50-100mm.

 

4. Linja plotësisht automatike e prodhimit të pllakave të fibrave ka një sistem tharjeje plotësisht automatik i cili e bën tharjen më të shpejtë dhe më të plotë; tharja e thellë mund të përfundojë në 2 orë, dhe tharja është e barabartë. Produktet kanë thatësi dhe cilësi të mirë me forcat shtypëse dhe përkulëse të dyja më të larta se 0.5MPa.

 

5. Produktet e prodhuara nga linja e prodhimit të pllakave të tretshme plotësisht automatike të fibrave janë më të qëndrueshme se pllakat e tretshme të prodhuara nga procesi tradicional i formimit të vakumit, dhe gjithashtu ato kanë rrafshim të mirë dhe madhësi të sakta me gabimin +0.5mm.

 

6. Dërrasat e fibrave të tretshme CCEWOOL mund të priten dhe përpunohen sipas dëshirës, ​​dhe konstruksioni është shumë i përshtatshëm, i cili mund të prodhojë dërrasa fibrash qeramike organike dhe fibra qeramike inorganike.

Kontrolli i cilësisë

Siguroni dendësi të madhe dhe përmirësoni performancën e izolimit termik

10

1. Çdo dërgesë ka një inspektor të dedikuar të cilësisë, dhe jepet një raport testimi para largimit të produkteve nga fabrika për të siguruar cilësinë e eksportit të çdo ngarkese të CCEWOOL.

 

2. Pranohet një inspektim i palëve të treta (si SGS, BV, etj.).

 

3. Prodhimi është rreptësisht në përputhje me certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9000.

 

4. Produktet peshohen para paketimit për të siguruar që pesha aktuale e një rrotull të vetëm është më e madhe se pesha teorike.

 

5. Paketimi i jashtëm i secilës kuti kartoni është bërë nga pesë shtresa letre kraft, dhe paketimi i brendshëm është një qese plastike, e përshtatshme për transport në distanca të gjata.

Karakteristikat e shquara

11

Pastërti e lartë kimike e produkteve:
Temperatura operacionale afatgjatë e pllakave me fibra të tretshme CCEWOOL mund të arrijë 1000 ° C, gjë që siguron rezistencën ndaj nxehtësisë të produkteve.
Dërrasat e fibrave të tretshme CCEWOOL jo vetëm që mund të përdoren si material mbështetës i mureve të furrës, por gjithashtu mund të përdoren drejtpërdrejt në sipërfaqen e nxehtë të mureve të furrës për të siguruar rezistencën e saj të shkëlqyer ndaj erozionit të erës.

 

Përçueshmëri e ulët termike dhe efekte të mira izoluese:
Krahasuar me tullat tradicionale të tokës diatomace, pllakat e silikatit të kalciumit dhe materialet e tjera të përbëra të silikatit, fibrat e tretshme në CCEWOOL kanë përçueshmëri më të ulët termike dhe efekte më të mira të izolimit termik, dhe efekti i kursimit të energjisë është i rëndësishëm.

 

Forcë e lartë dhe e lehtë për t'u përdorur:
Forca në shtypje dhe forca në përkulje e fibrave të tretshme në CCEWOOL janë më të larta se 0.5MPa, dhe ato janë një material jo i brishtë, i cili plotëson plotësisht kërkesat e materialeve mbështetëse të forta. Në projektet e izolimit me kërkesa të forta të larta, ato mund të zëvendësojnë plotësisht batanije, felts dhe materiale të tjera mbështetëse të të njëjtit lloj.
Pllakat e fibrave të tretshme CCEWOOL kanë dimensione të sakta gjeometrike dhe mund të priten dhe përpunohen sipas dëshirës. Ndërtimi është shumë i përshtatshëm, i cili zgjidh problemet e brishtësisë, brishtësisë dhe shkallës së lartë të dëmtimit të konstruksionit të dërrasave silikate të kalciumit; ato shkurtojnë shumë periudhën e ndërtimit dhe ulin kostot e ndërtimit.

Ju ndihmojë të mësoni më shumë aplikacione

 • Industria Metalurgjike

 • Industria e çelikut

 • Industria petrokimike

 • Industria e energjisë

 • Industria e qeramikës dhe qelqit

 • Mbrojtja Industriale nga Zjarri

 • Mbrojtja Komerciale nga Zjarri

 • Hapësirë ​​ajrore

 • Anije/Transport

 • Klienti australian

  Mbulesa izoluese e fibrave të tretshme CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet
  Madhësia e produktit: 3660*610*50mm

  21-08-04
 • Klient polak

  Pllakë qeramike izoluese CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 6 vjet
  Madhësia e produktit: 1200*1000*30/40mm

  21-07-28
 • Konsumator bullgar

  CCEWOOL pjesa më e madhe e fibrave të tretshme të ngjeshura

  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet

  21-07-21
 • Klient i Guatemalës

  Batanije fibrash qeramike silikat alumini CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 3 vjet
  Madhësia e produktit: 5080/3810*610*38/50mm

  21-07-14
 • Klient britanik

  Tulla zjarri izoluese CCEFIRE mullite
  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet
  Madhësia e produktit: 230*114*76mm

  21-07-07
 • Klient i Guatemalës

  Batanije me fije qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 3 vjet
  Madhësia e produktit: 5080*610*20/25mm

  21-05-20
 • Klient spanjoll

  Batanije me fije qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 4 vjet
  Madhësia e produktit: 7320*940/280*25mm

  21-04-28
 • Klient peruan

  Pjesa më e madhe e fibrave qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 1 vit

  21-04-24

Konsulencë Teknike

Konsulencë Teknike