Tulla e Zjarrit Izolues të Serisë LHA

Karakteristikat:

Tulla e lehtë me alumin të lartë është e njohur zakonisht si tulla izoluese e nxehtësisë me alumin të lartë. Përmbajtja e aluminit është 48% ose më shumë, material i lehtë zjarrdurues i përbërë kryesisht nga muliti dhe korundumi ose faza e qelqit. Funksioni i tij thelbësor është izolimi i nxehtësisë, në funksionimin normal zakonisht mos kontaktoni drejtpërdrejt me temperaturën e furrës. Shtë një lloj tulla zjarrduruese, e cila është afër murit të furrës dhe ka funksionin e izolimit të nxehtësisë dhe ruajtjes së nxehtësisë.


Cilësi e qëndrueshme e produktit

Kontroll i rreptë i lëndëve të para

Kontrolloni përmbajtjen e papastërtisë, siguroni tkurrje të ulët termike dhe përmirësoni rezistencën ndaj nxehtësisë

32

Zotëroni një bazë minerali në shkallë të gjerë, pajisje profesionale të minierave dhe përzgjedhje më të rreptë të lëndëve të para.

 

Lëndët e para hyrëse testohen së pari, dhe më pas lëndët e para të kualifikuara mbahen në një magazinë të caktuar të lëndëve të para për të siguruar pastërtinë e tyre.

Kontrolli i procesit të prodhimit

Ulni përmbajtjen e topave të shllakut, siguroni përçueshmëri të ulët termike dhe përmirësoni performancën e izolimit termik

33

1. Sistemi plotësisht i automatizuar i grumbullimit garanton plotësisht stabilitetin e përbërjes së lëndës së parë dhe saktësi më të mirë në raportin e lëndës së parë.

 

2. Me linjat e automatizuara të prodhimit ndërkombëtar të furrave të tunelit me temperaturë të lartë, furrat e anijes dhe furrat rrotulluese, proceset e prodhimit nga lëndët e para tek produktet e gatshme janë nën kontroll automatik kompjuterik, duke siguruar cilësi të qëndrueshme të produktit.

 

3. Furrat e automatizuara nën kontroll të qëndrueshëm të temperaturës prodhojnë tulla izoluese CCEFIRE me përçueshmëri termike më të ulët se 0.16w/mk në një mjedis prej 1000 ℃, dhe ato kanë performancë të shkëlqyer të izolimit termik, më pak se 0.5% në ndryshimin linear të përhershëm, cilësi të qëndrueshme dhe jetë më e gjatë shërbimi.

 

4. Tullat izoluese të formave të ndryshme janë në dispozicion sipas modeleve. Ata kanë madhësi të sakta me gabimin e kontrolluar në +1mm dhe janë të përshtatshme për t'u instaluar nga klientët.

Kontrolli i cilësisë

Siguroni dendësi të madhe dhe përmirësoni performancën e izolimit termik

34

1. Çdo dërgesë ka një inspektor të dedikuar të cilësisë, dhe jepet një raport testimi para largimit të produkteve nga fabrika për të siguruar cilësinë e eksportit të secilës dërgesë të CCEFIRE.

 

2. Pranohet një inspektim i palëve të treta (si SGS, BV, etj.).

 

3. Prodhimi është rreptësisht në përputhje me certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ASTM.

 

4. Paketimi i jashtëm i secilës kuti kartoni është bërë nga pesë shtresa letre kraft, dhe paketimi i jashtëm + paletë, i përshtatshëm për transport në distanca të gjata.

Karakteristikat e shquara

35

Seria CCEFIRE LPD Karakteristikat e tullave me porozitet të ulët të ulët:
Qëndrueshmëri dimensionale
Shumë rezistent ndaj acideve
Rezistencë e lartë ndaj goditjeve termike
Gamë e gjerë aplikimesh

 
Seri CCEFIRE LPD Aplikimi i Tullave me Porozitet të Ulët:
Industria e qeramikës
Industria e qelqit
Industria e çimentos
Industria kimike
Industria e hekurit dhe çelikut
Industria e aluminit
Prodhimi i energjisë, djegia e mbeturinave
Prodhimi i karbonit të zi

Ju ndihmojë të mësoni më shumë aplikacione

 • Industria Metalurgjike

 • Industria e çelikut

 • Industria petrokimike

 • Industria e energjisë

 • Industria e qeramikës dhe qelqit

 • Mbrojtja Industriale nga Zjarri

 • Mbrojtja Komerciale nga Zjarri

 • Hapësirë ​​ajrore

 • Anije/Transport

 • Klienti australian

  Mbulesa izoluese e fibrave të tretshme CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet
  Madhësia e produktit: 3660*610*50mm

  21-08-04
 • Klient polak

  Pllakë qeramike izoluese CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 6 vjet
  Madhësia e produktit: 1200*1000*30/40mm

  21-07-28
 • Konsumator bullgar

  CCEWOOL pjesa më e madhe e fibrave të tretshme të ngjeshura

  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet

  21-07-21
 • Klient i Guatemalës

  Batanije fibrash qeramike silikat alumini CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 3 vjet
  Madhësia e produktit: 5080/3810*610*38/50mm

  21-07-14
 • Klient britanik

  Tulla zjarri izoluese CCEFIRE mullite
  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet
  Madhësia e produktit: 230*114*76mm

  21-07-07
 • Klient i Guatemalës

  Batanije me fije qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 3 vjet
  Madhësia e produktit: 5080*610*20/25mm

  21-05-20
 • Klient spanjoll

  Batanije me fije qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 4 vjet
  Madhësia e produktit: 7320*940/280*25mm

  21-04-28
 • Klient peruan

  Pjesa më e madhe e fibrave qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 1 vit

  21-04-24

Konsulencë Teknike

Konsulencë Teknike