Tulla e Serisë DEM Mullite

Karakteristikat:

Tullat e serisë CCEFIRE® DEM Mullite të karakterizuara me zjarrdurueshmëri të lartë që mund të arrijnë më shumë se 1790C. Temperatura e zbutjes së ngarkesës është midis 1600 ~ 1700Me Forca në shtypje në temperaturën normale është 70 ~ 260MPa. Rezistencë e mirë ndaj goditjeve termike. 


Cilësi e qëndrueshme e produktit

Kontroll i rreptë i lëndëve të para

Kontrolloni përmbajtjen e papastërtisë, siguroni tkurrje të ulët termike dhe përmirësoni rezistencën ndaj nxehtësisë

37

1. Zotëroni një bazë minerali në shkallë të gjerë, pajisje profesionale të minierave dhe përzgjedhje më të rreptë të lëndëve të para.

 

2. Lëndët e para hyrëse testohen së pari, dhe më pas lëndët e para të kualifikuara mbahen në një magazinë të caktuar të lëndëve të para për të siguruar pastërtinë e tyre.

Kontrolli i procesit të prodhimit

Ulni përmbajtjen e topave të shllakut, siguroni përçueshmëri të ulët termike dhe përmirësoni performancën e izolimit termik

39

1. Ka mullite të sinterizuar dhe tulla mullite të shkrirë.

 
2. Lënda e parë kryesore e tullave mullite të shkrirë është klinkeri i lartë i boksitit duke shtuar një sasi të vogël argjile ose boksiti të papërpunuar si lidhës i bërë përmes derdhjes dhe sinterimit.

 
3. Lënda e parë kryesore e tullave të shkrira mulite është boksiti i lartë, alumina dhe argjila zjarrduruese, duke shtuar gjoba qymyri ose koksi si agjent reduktues. Pas derdhjes duke përdorur metodën e reduktimit për të prodhuar.

 
4. Kristalizimi i mullitit të shkrirë është më i madh se mulliti i sinteruar dhe rezistenca ndaj goditjeve termike është më e mirë se produktet e sinterizuara.

 
5. Performanca e temperaturës së lartë mbështetet kryesisht në sasinë e përmbajtjes së aluminit dhe uniformitetin e shpërndarjes së mulitit dhe qelqit.

Kontrolli i cilësisë

Siguroni dendësi të madhe dhe përmirësoni performancën e izolimit termik

38

1. Çdo dërgesë ka një inspektor të dedikuar të cilësisë, dhe jepet një raport testimi para largimit të produkteve nga fabrika për të siguruar cilësinë e eksportit të secilës dërgesë të CCEFIRE.

 

2. Pranohet një inspektim i palëve të treta (si SGS, BV, etj.).

 

3. Prodhimi është rreptësisht në përputhje me certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ASTM.

 

4. Paketimi i jashtëm i secilës kuti kartoni është bërë nga pesë shtresa letre kraft, dhe paketimi i jashtëm + paletë, i përshtatshëm për transport në distanca të gjata.

Karakteristikat e shquara

36

Karakteristikat e Tullave të Serisë CCEFIRE DEM:
Ka tulla mullite të shkrirë dhe tulla mullite të shkrirë. Lënda e parë kryesore e tullave të mullitit të shkrirë është klinkeri i lartë i boksitit duke shtuar një sasi të vogël balte ose boksiti të papërpunuar si lidhës të bërë përmes derdhjes dhe sinterimit. Lënda e parë kryesore e tullave të shkrira mulite është boksiti i lartë, alumina dhe argjila zjarrduruese, duke shtuar gjoba qymyri ose koksi si agjent reduktues. Pas derdhjes duke përdorur metodën e reduktimit për të prodhuar. Kristalizimi i mulitit të shkrirë është më i madh se mulliti i shkrirë dhe rezistenca ndaj goditjes termike është më e mirë se produktet e sinterizuara. Performanca e temperaturës së lartë mbështetet kryesisht në sasinë e përmbajtjes së aluminit dhe uniformitetin e shpërndarjes së mulitit dhe qelqit.

 

Aplikimi i Tullave të Serisë CCEFIRE DEM:
Përdoret kryesisht për pjesën e sipërme të sobës me shpërthim të nxehtë, trupin e furrës shpërthyese dhe pjesën e poshtme të furrës, rigjeneruesin e furrës së qelqit, furrën e shkrirjes dhe sistemin e rreshtimit të qosheve të plasaritjes së naftës.
Përbërja ideale dhe pastërtia e lartë e tullave mullite e bëjnë atë të disponueshëm për t'u aplikuar në kushte ekstreme. Aplikime të tilla janë si më poshtë:
Industria kimike,
Industria e qelqit,
Incenerator: shumë i ndotur nga mbeturinat dhe gazi.

Ju ndihmojë të mësoni më shumë aplikacione

 • Industria Metalurgjike

 • Industria e çelikut

 • Industria petrokimike

 • Industria e energjisë

 • Industria e qeramikës dhe qelqit

 • Mbrojtja Industriale nga Zjarri

 • Mbrojtja Komerciale nga Zjarri

 • Hapësirë ​​ajrore

 • Anije/Transport

 • Klienti australian

  Mbulesa izoluese e fibrave të tretshme CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet
  Madhësia e produktit: 3660*610*50mm

  21-08-04
 • Klient polak

  Pllakë qeramike izoluese CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 6 vjet
  Madhësia e produktit: 1200*1000*30/40mm

  21-07-28
 • Konsumator bullgar

  CCEWOOL pjesa më e madhe e fibrave të tretshme të ngjeshura

  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet

  21-07-21
 • Klient i Guatemalës

  Batanije fibrash qeramike silikat alumini CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 3 vjet
  Madhësia e produktit: 5080/3810*610*38/50mm

  21-07-14
 • Klient britanik

  Tulla zjarri izoluese CCEFIRE mullite
  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet
  Madhësia e produktit: 230*114*76mm

  21-07-07
 • Klient i Guatemalës

  Batanije me fije qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 3 vjet
  Madhësia e produktit: 5080*610*20/25mm

  21-05-20
 • Klient spanjoll

  Batanije me fije qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 4 vjet
  Madhësia e produktit: 7320*940/280*25mm

  21-04-28
 • Klient peruan

  Pjesa më e madhe e fibrave qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 1 vit

  21-04-24

Konsulencë Teknike

Konsulencë Teknike