Seritë SIC Produkte të karabit të silikonit

Karakteristikat:

Seritë CCEFIRE® SIC Produkte të karabit silikoni me avantazhe të rezistencës së mirë ndaj konsumit, rezistencës së zvarritjes, rezistencës së mirë ndaj korrozionit, forcë të lartë, koeficient të ulët të zgjerimit termik, përçueshmëri të mirë termike dhe qëndrueshmëri termike. 


Cilësi e qëndrueshme e produktit

Kontroll i rreptë i lëndëve të para

Kontrolloni përmbajtjen e papastërtisë, siguroni tkurrje të ulët termike dhe përmirësoni rezistencën ndaj nxehtësisë

37

1. Zotëroni një bazë minerali në shkallë të gjerë, pajisje profesionale të minierave dhe përzgjedhje më të rreptë të lëndëve të para.

 

2. Lëndët e para hyrëse testohen së pari, dhe më pas lëndët e para të kualifikuara mbahen në një magazinë të caktuar të lëndëve të para për të siguruar pastërtinë e tyre.

Kontrolli i procesit të prodhimit

Ulni përmbajtjen e topave të shllakut, siguroni përçueshmëri të ulët termike dhe përmirësoni performancën e izolimit termik

39

1. Sistemi plotësisht i automatizuar i grumbullimit garanton plotësisht stabilitetin e përbërjes së lëndës së parë dhe saktësi më të mirë në raportin e lëndës së parë.

 

2. Me linjat e automatizuara të prodhimit ndërkombëtar të furrave të tunelit me temperaturë të lartë, furrat e anijes dhe furrat rrotulluese, proceset e prodhimit nga lëndët e para tek produktet e gatshme janë nën kontroll automatik kompjuterik, duke siguruar cilësi të qëndrueshme të produktit.

 

3. Produktet përdoren në fund të furrës shpërthyese, distilues në trupin e furrës së shkrirjes (zink, bakër, alumin), tabaka e kullës së distilimit, enë elektrolitike e enës anësore të kazanit, të gjitha llojet e dërrasës së kulmit të furrës në industrinë e silikatit, furrë me pllaka, furrë rrotulluese të çimentos dhe incenerator për trajtimin e mbeturinave.

 

4. Produktet e karabit të silikonit mund të mbrojnë në mënyrë efektive pluhurin me presion të lartë dhe gërryerje të tjera të erozionit.

Kontrolli i cilësisë

Siguroni dendësi të madhe dhe përmirësoni performancën e izolimit termik

38

1. Çdo dërgesë ka një inspektor të dedikuar të cilësisë, dhe jepet një raport testimi para largimit të produkteve nga fabrika për të siguruar cilësinë e eksportit të secilës dërgesë të CCEFIRE.

 

2. Pranohet një inspektim i palëve të treta (si SGS, BV, etj.).

 

3. Prodhimi është rreptësisht në përputhje me certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ASTM.

 

4. Paketimi i jashtëm i secilës kuti kartoni është bërë nga pesë shtresa letre kraft, dhe paketimi i jashtëm + paletë, i përshtatshëm për transport në distanca të gjata.

Karakteristikat e shquara

36

1. Zbatimi në industrinë e shkrirjes së metaleve me ngjyra
Si materiale të ngrohjes indirekte me temperaturë të lartë, siç janë furrat e distilimit të rezervuarit, tabaka e furrës së distilimit, rezervuari elektrolitik i aluminit, rreshtimi i furrës së shkrirjes së bakrit, pllaka e harkut të furrës së zinkut, tubi i mbrojtjes termoelement. Ky është përdorimi i rezistencës ndaj temperaturës së lartë të karabit të silikonit, forcës së lartë, përçueshmërisë së mirë termike dhe rezistencës ndaj goditjes.

 

2. Zbatimi në industrinë e çelikut
Karakteristikat e rezistencës ndaj korrozionit, rezistencës ndaj goditjes termike, rezistencës ndaj konsumit dhe përçueshmërisë së mirë termike të karabit të silikonit përdoren për të përmirësuar jetën e shërbimit të rreshtimit të furrave të mëdha.

 

3. Zbatimi në industrinë metalurgjike
Ngurtësia e karabit të silikonit është e dyta pas diamantit, i cili ka rezistencë të fortë ndaj konsumit. Materialshtë materiali ideal i rreshtimit të kovës së minierës, tubit rezistent ndaj konsumit, shtytësit, dhomës së pompës dhe ciklonit. Rezistenca e saj ndaj konsumit është 5-20 herë jeta e shërbimit të gize dhe gome, e cila është gjithashtu një material ideal i pistës së fluturimit të aviacionit.

 

4. Aplikimi në industrinë e ndërtimit, qeramikës dhe rrotave të bluarjes
Duke përdorur karakteristikat e karabit të silikonit të përçueshmërisë së lartë termike, rrezatimit termik dhe forcës së lartë, prodhimi i fletës së furrës e cila jo vetëm që mund të zvogëlojë kapacitetin e furrës, por edhe kapacitetin e instaluar të furrës dhe cilësinë e produktit, të shkurtojë ciklin e prodhimit. Shtë një material ideal indirekt për sinterimin e pjekjes me lustër qeramike.

 

5. Aplikimi në kursimin e energjisë
Duke përdorur përçueshmëri të mirë termike dhe qëndrueshmëri termike si shkëmbyes nxehtësie, konsumi i karburantit u ul me 20%, duke kursyer karburant me 35%, kështu që produktiviteti u rrit me 20-30%. Në veçanti, shkarkimi i tubacionit në minierë, rezistenca ndaj konsumit është 6 ~ 7 herë si materialet e zakonshme rezistente ndaj konsumit.

Ju ndihmojë të mësoni më shumë aplikacione

 • Industria Metalurgjike

 • Industria e çelikut

 • Industria petrokimike

 • Industria e energjisë

 • Industria e qeramikës dhe qelqit

 • Mbrojtja Industriale nga Zjarri

 • Mbrojtja Komerciale nga Zjarri

 • Hapësirë ​​ajrore

 • Anije/Transport

 • Klienti australian

  Mbulesa izoluese e fibrave të tretshme CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet
  Madhësia e produktit: 3660*610*50mm

  21-08-04
 • Klient polak

  Pllakë qeramike izoluese CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 6 vjet
  Madhësia e produktit: 1200*1000*30/40mm

  21-07-28
 • Konsumator bullgar

  CCEWOOL pjesa më e madhe e fibrave të tretshme të ngjeshura

  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet

  21-07-21
 • Klient i Guatemalës

  Batanije fibrash qeramike silikat alumini CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 3 vjet
  Madhësia e produktit: 5080/3810*610*38/50mm

  21-07-14
 • Klient britanik

  Tulla zjarri izoluese CCEFIRE mullite
  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet
  Madhësia e produktit: 230*114*76mm

  21-07-07
 • Klient i Guatemalës

  Batanije me fije qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 3 vjet
  Madhësia e produktit: 5080*610*20/25mm

  21-05-20
 • Klient spanjoll

  Batanije me fije qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 4 vjet
  Madhësia e produktit: 7320*940/280*25mm

  21-04-28
 • Klient peruan

  Pjesa më e madhe e fibrave qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 1 vit

  21-04-24

Konsulencë Teknike

Konsulencë Teknike