Fije fibrash të tretshme

Karakteristikat:

Shkalla e temperaturës: 1200

Fije fibrash qeramike të tretshme në bio është produkte në formë fije të temperaturës së lartë të cilat përbëhen nga kështulfibra të shndërruara të përziera me përqindje të caktuar pjesa më e madhe organike, e përforcuar me tekstil me fije qelqi ose inkonel tela.


Cilësi e qëndrueshme e produktit

Kontroll i rreptë i lëndëve të para

Kontrolloni përmbajtjen e papastërtisë, siguroni tkurrje të ulët termike dhe përmirësoni rezistencën ndaj nxehtësisë

02

1. Fije fibrash të tretshme CCEWOOL janë të endura nga pambuk tekstili me fibra të tretshme me cilësi të lartë.

 

2. Për shkak të shtojcave të MgO, CaO dhe përbërësve të tjerë, pambuku i tretshëm në fibra CCEWOOL mund të zgjerojë gamën e tij të viskozitetit të formimit të fibrave, të rrisë kushtet e tij të formimit të fibrave, të përmirësojë shkallën e formimit të fibrave dhe fleksibilitetin e fibrave dhe të zvogëlojë përmbajtjen e topave të skorjeve, kështu që , përmbajtja e topit të shllakut të fijeve të fibrave të tretshme CCEWOOL të prodhuara është më e ulët se 8%. Përmbajtja e topit të shllakut është një indeks i rëndësishëm që përcakton përçueshmërinë termike të fibrës, kështu që fijet e fibrave të tretshme CCEWOOL kanë përçueshmëri të ulët termike dhe performancë të shkëlqyer të izolimit termik.

 

3. Kontrolli i përmbajtjes së papastërtisë së lëndëve të para është një hap i rëndësishëm për të siguruar rezistencën ndaj nxehtësisë të fibrave qeramike. Përmbajtja e lartë e papastërtisë do të shkaktojë ashpërsimin e kokrrave të kristaleve dhe rritjen e tkurrjes lineare, e cila është një faktor i rëndësishëm që i atribuohet përkeqësimit të performancës së fibrave dhe zvogëlimit të jetës së shërbimit.

 

4. Përmes kontrollit të rreptë në çdo hap, ne reduktuam përmbajtjen e papastërtisë së lëndëve të para në më pak se 1%. Shkalla e tkurrjes termike të fijeve të tretshme në fije CCEWOOL është më e ulët se 2% në 1000 ℃, dhe ato kanë cilësi të qëndrueshme dhe jetë më të gjatë shërbimi.

Kontrolli i procesit të prodhimit

Ulni përmbajtjen e topave të shllakut, siguroni përçueshmëri të ulët termike dhe përmirësoni performancën e izolimit termik

19

1. Lloji i fibrave organike përcakton fleksibilitetin e rrobave të fibrave të tretshme. Fije me fibra të tretshme CCEWOOL përdor fije mëndafshi organike me fleksibilitet më të fortë.

 

2. Fije fibrash të tretshme CCEWOOL është bërë duke shtuar fije qelqi pa alkali dhe tela aliazh çeliku inox rezistent ndaj temperaturave të larta përmes një procesi të veçantë. Prandaj, ka rezistencë të mirë ndaj korrozionit acid dhe alkalin, si dhe metale të shkrirë, të tilla si alumini dhe zinku.

Kontrolli i cilësisë

Siguroni dendësi të madhe dhe përmirësoni performancën e izolimit termik

20

1. Çdo dërgesë ka një inspektor të dedikuar të cilësisë, dhe jepet një raport testimi para largimit të produkteve nga fabrika për të siguruar cilësinë e eksportit të çdo ngarkese të CCEWOOL.

 

2. Pranohet një inspektim i palëve të treta (si SGS, BV, etj.).

 

3. Prodhimi është rreptësisht në përputhje me certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9000.

 

4. Produktet peshohen para paketimit për të siguruar që pesha aktuale e një rrotull të vetëm është më e madhe se pesha teorike.

 

5. Paketimi i jashtëm i secilës kuti kartoni është bërë nga pesë shtresa letre kraft, dhe paketimi i brendshëm është një qese plastike, e përshtatshme për transport në distanca të gjata.

Karakteristikat e shquara

21

Fije me fibra të tretshme CCEWOOL ka një forcë të shkëlqyer elastike me temperaturë të lartë.

 

Fije me fibra të tretshme CCEWOOL përforcohet me fije qelqi pa alkali, duke rezultuar në një performancë më të mirë izolimi me temperaturë të lartë dhe një jetë më të gjatë shërbimi.

 

Fije me fibra të tretshme CCEWOOL është e përforcuar me tela çeliku, kështu që ka një rezistencë më të fortë ndaj temperaturave të larta dhe një forcë më të madhe tërheqëse.

 

Fije fibrash të tretshme CCEWOOL ka një përçueshmëri të ulët termike, kapacitet të ulët të nxehtësisë, pa asbest dhe toksik, dhe është i padëmshëm për mjedisin.

 

Bazuar në avantazhet e mësipërme, aplikimet tipike të fijeve të fibrave të tretshme CCEWOOL përfshijnë:

 

Përpunimi i fijeve të qepjes për veshje kundër zjarrit, batanije kundër zjarrit, mbulesa izoluese të ndashme (çanta/jorganë/mbulesa), etj.

 

Fijet e qepjes për batanije me fije qeramike.

 

Mund të përdoret për të qepur pëlhurë me fibra të tretshme, kaseta me fibra të tretshme, litarë me fibra të tretshme dhe tekstile të tjera rezistente ndaj temperaturave të larta, dhe gjithashtu mund të përdoret si fije qepëse me temperaturë të lartë.

Ju ndihmojë të mësoni më shumë aplikacione

 • Industria Metalurgjike

 • Industria e çelikut

 • Industria petrokimike

 • Industria e energjisë

 • Industria e qeramikës dhe qelqit

 • Mbrojtja Industriale nga Zjarri

 • Mbrojtja Komerciale nga Zjarri

 • Hapësirë ​​ajrore

 • Anije/Transport

 • Klienti australian

  Mbulesa izoluese e fibrave të tretshme CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet
  Madhësia e produktit: 3660*610*50mm

  21-08-04
 • Klient polak

  Pllakë qeramike izoluese CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 6 vjet
  Madhësia e produktit: 1200*1000*30/40mm

  21-07-28
 • Konsumator bullgar

  CCEWOOL pjesa më e madhe e fibrave të tretshme të ngjeshura

  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet

  21-07-21
 • Klient i Guatemalës

  Batanije fibrash qeramike silikat alumini CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 3 vjet
  Madhësia e produktit: 5080/3810*610*38/50mm

  21-07-14
 • Klient britanik

  Tulla zjarri izoluese CCEFIRE mullite
  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet
  Madhësia e produktit: 230*114*76mm

  21-07-07
 • Klient i Guatemalës

  Batanije me fije qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 3 vjet
  Madhësia e produktit: 5080*610*20/25mm

  21-05-20
 • Klient spanjoll

  Batanije me fije qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 4 vjet
  Madhësia e produktit: 7320*940/280*25mm

  21-04-28
 • Klient peruan

  Pjesa më e madhe e fibrave qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 1 vit

  21-04-24

Konsulencë Teknike

Konsulencë Teknike