Industria e energjisë

Produktet me fibra qeramike CCEWOOL janë ideale për zgjidhjet e projektimit që kërkojnë rezistencë ndaj konsumit fizik, korrozionit dhe temperaturës së lartë. Ato sigurojnë instalim të shpejtë dhe minimizojnë kohën e kthesës duke kursyer energji dhe reduktuar emetimet si dhe kostot e funksionimit. Shumëllojshmëria e gjerë e produkteve të fibrave qeramike CCEWOOL mund të aplikohet në prodhimin e energjisë, ruajtjen e energjisë, kaldaja, djegien, dhe ndërtimin dhe mirëmbajtjen e tregjeve diellore në vend.
Ne gjithashtu sigurojmë modele të programit të kursimit të energjisë me fibra qeramike CCEWOOL me efikasitet të lartë për industrinë e energjisë për të kursyer energji dhe kosto.

Aplikimet e zakonshme:
Tub dhe silenciator i gjeneratorit të mbeturinave të energjisë së nxehtësisë
Materialet izoluese të bojlerit dhe vulosja
Mbrojtja e personelit/pajisjeve
Lidhjet e zgjerimit
Rondele
Vula
Izolimi i brumit të automjeteve elektrike
Raft kabllor
Materialet e filtrimit
Riparimi i pikave të nxehta

Konsulencë Teknike

Ju ndihmojë të mësoni më shumë aplikacione

  • Industria Metalurgjike

  • Industria e çelikut

  • Industria petrokimike

  • Industria e energjisë

  • Industria e qeramikës dhe qelqit

  • Mbrojtja Industriale nga Zjarri

  • Mbrojtja Komerciale nga Zjarri

  • Hapësirë ​​ajrore

  • Anije/Transport

Konsulencë Teknike