Industria e qeramikës dhe qelqit

Produktet tona izoluese industriale me temperaturë të lartë mund të ndihmojnë në kontrollin e saktë të kthesave të qitjes, duke çuar në prodhimin e suksesshëm të qeramikës dhe qelqit. Produktet tona të menaxhimit termik kanë një kapacitet të ulët të ruajtjes së nxehtësisë, gjë që lejon furrat të kursejnë energji dhe t'u përgjigjen ndryshimeve të ngarkesës më lehtë. Njëtrajtshmëria më e mirë e temperaturës në produktet tona prodhon cilësi superiore të produktit. Fibra qeramike CCEWOOL gjithashtu siguron modele të programit të kursimit të energjisë me efikasitet të lartë për industrinë e qelqit qeramik për të zvogëluar konsumin e energjisë dhe për të siguruar kontroll të saktë të qitjes.

Aplikimet e zakonshme:
Shtresa izoluese në pjesën e sipërme të furrës
Rreshtim për muret e furrës
Izolimi në fund të furrës
Mbrojtja e personelit/pajisjeve
Lidhjet e zgjerimit
Rondele
Vula
Draperie
Trupi i furrave të djegura
Izolimi i rezervuarit të qelqit
Makinë furre
Riparimi i pikave të nxehta
Mburoja e nxehtësisë

Konsulencë Teknike

Ju ndihmojë të mësoni më shumë aplikacione

  • Industria Metalurgjike

  • Industria e çelikut

  • Industria petrokimike

  • Industria e energjisë

  • Industria e qeramikës dhe qelqit

  • Mbrojtja Industriale nga Zjarri

  • Mbrojtja Komerciale nga Zjarri

  • Hapësirë ​​ajrore

  • Anije/Transport

Konsulencë Teknike