Bordi i Fibrave Qeramike

Bordi i Fibrave Qeramike

Bordi i fibrave qeramike CCEWOOL®, i njohur gjithashtu për pllakën silikate alumini, është bërë duke shtuar një sasi të vogël lidhësish në silikat alumina me pastërti të lartë. CCEWOOL Board Fibra Qeramike është bërë përmes kontrollit të automatizimit dhe procesit të prodhimit të vazhdueshëm, me një mori karakteristikash si madhësia e saktë, rrafshimi i mirë, forca e lartë, pesha e lehtë, rezistenca e shkëlqyer ndaj goditjeve termike dhe anti-zhveshja, të cilat mund të përdoren gjerësisht për izolim në veshjet përreth dhe në fund të furrave, si dhe furrat qeramike të zjarrit, myk qelqi artizanal dhe pozicione të tjera. Temperatura ndryshon nga 1260 (00 2300)) në 1430 ℃ (2600).

Konsulencë Teknike

Ju ndihmojë të mësoni më shumë aplikacione

  • Industria Metalurgjike

  • Industria e çelikut

  • Industria petrokimike

  • Industria e energjisë

  • Industria e qeramikës dhe qelqit

  • Mbrojtja Industriale nga Zjarri

  • Mbrojtja Komerciale nga Zjarri

  • Hapësirë ​​ajrore

  • Anije/Transport

Konsulencë Teknike