Seri LPD Tulla e Tretë me Porozitet të Ulët

Karakteristikat:

Seria CCEFIRE® LPD Tulla me porozitet të ulët të dendur Al2O3 Përmbajtja është 30%-48%, përmbajtja SiO2 është 50%-65%, etj. Refraktoriteti i saj është 1580-1750ºC, zjarrdurueshmëria nën ngarkesë është 1250-1450ºC. Tullat e dendura të dendura zjarrduruese përdoren në shumicën e uzinave industriale me temperatura të larta të procesit me vetitë e veçanta të arritshme.


Cilësi e qëndrueshme e produktit

Kontroll i rreptë i lëndëve të para

Kontrolloni përmbajtjen e papastërtisë, siguroni tkurrje të ulët termike dhe përmirësoni rezistencën ndaj nxehtësisë

37

1. Zotëroni një bazë minerali në shkallë të gjerë, pajisje profesionale të minierave dhe përzgjedhje më të rreptë të lëndëve të para.

 

2. Lëndët e para hyrëse testohen së pari, dhe më pas lëndët e para të kualifikuara mbahen në një magazinë të caktuar të lëndëve të para për të siguruar pastërtinë e tyre.

 

3. Lëndët e para të tullave të argjilës CCEFIRE kanë përmbajtje të ulët papastërtie me më pak se 1% oksid, siç janë hekuri dhe metalet alkaline. Prandaj, tullat prej balte CCEFIRE kanë thyerje të lartë.

Kontrolli i procesit të prodhimit

Ulni përmbajtjen e topave të shllakut, siguroni përçueshmëri të ulët termike dhe përmirësoni performancën e izolimit termik

39

1. Sistemi plotësisht i automatizuar i grumbullimit garanton plotësisht stabilitetin e përbërjes së lëndës së parë dhe saktësi më të mirë në raportin e lëndës së parë.

 

2. Me linjat e automatizuara të prodhimit ndërkombëtar të furrave të tunelit me temperaturë të lartë, furrat e anijes dhe furrat rrotulluese, proceset e prodhimit nga lëndët e para tek produktet e gatshme janë nën kontroll automatik kompjuterik, duke siguruar cilësi të qëndrueshme të produktit.

 

3. Furrat e automatizuara, kontrolli i qëndrueshëm i temperaturës, përçueshmëria e ulët termike e tullave izoluese CCEFIRE, performanca e shkëlqyer e izolimit termik, më pak se 05% në ndryshimin e linjës së përhershme, cilësi e qëndrueshme dhe jetë më e gjatë shërbimi.

 

4. Forma të ndryshme të tullave prej balte mund të bëhen sipas modeleve. Ato kanë dimensione të sakta me një gabim +1mm dhe janë të përshtatshme për t'u instaluar nga klientët.

Kontrolli i cilësisë

Siguroni dendësi të madhe dhe përmirësoni performancën e izolimit termik

38

1. Çdo dërgesë ka një inspektor të dedikuar të cilësisë, dhe jepet një raport testimi para largimit të produkteve nga fabrika për të siguruar cilësinë e eksportit të secilës dërgesë të CCEFIRE.

 

2. Pranohet një inspektim i palëve të treta (si SGS, BV, etj.).

 

3. Prodhimi është rreptësisht në përputhje me certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ASTM.

 

4. Paketimi i jashtëm i secilës kuti kartoni është bërë nga pesë shtresa letre kraft, dhe paketimi i jashtëm + paletë, i përshtatshëm për transport në distanca të gjata.

Karakteristikat e shquara

36

Seria CCEFIRE LPD Karakteristikat e tullave me porozitet të ulët të ulët:
Qëndrueshmëri dimensionale
Shumë rezistent ndaj acideve
Rezistencë e lartë ndaj goditjeve termike
Gamë e gjerë aplikimesh

 
Seri CCEFIRE LPD Aplikimi i Tullave me Porozitet të Ulët:
Industria e qeramikës
Industria e qelqit
Industria e çimentos
Industria kimike
Industria e hekurit dhe çelikut
Industria e aluminit
Prodhimi i energjisë, djegia e mbeturinave
Prodhimi i karbonit të zi

Ju ndihmojë të mësoni më shumë aplikacione

 • Industria Metalurgjike

 • Industria e çelikut

 • Industria petrokimike

 • Industria e energjisë

 • Industria e qeramikës dhe qelqit

 • Mbrojtja Industriale nga Zjarri

 • Mbrojtja Komerciale nga Zjarri

 • Hapësirë ​​ajrore

 • Anije/Transport

 • Klienti australian

  Mbulesa izoluese e fibrave të tretshme CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet
  Madhësia e produktit: 3660*610*50mm

  21-08-04
 • Klient polak

  Pllakë qeramike izoluese CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 6 vjet
  Madhësia e produktit: 1200*1000*30/40mm

  21-07-28
 • Konsumator bullgar

  CCEWOOL pjesa më e madhe e fibrave të tretshme të ngjeshura

  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet

  21-07-21
 • Klient i Guatemalës

  Batanije fibrash qeramike silikat alumini CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 3 vjet
  Madhësia e produktit: 5080/3810*610*38/50mm

  21-07-14
 • Klient britanik

  Tulla zjarri izoluese CCEFIRE mullite
  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet
  Madhësia e produktit: 230*114*76mm

  21-07-07
 • Klient i Guatemalës

  Batanije me fije qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 3 vjet
  Madhësia e produktit: 5080*610*20/25mm

  21-05-20
 • Klient spanjoll

  Batanije me fije qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 4 vjet
  Madhësia e produktit: 7320*940/280*25mm

  21-04-28
 • Klient peruan

  Pjesa më e madhe e fibrave qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 1 vit

  21-04-24

Konsulencë Teknike

Konsulencë Teknike