Hapësirë ​​ajrore

Produktet e fibrave qeramike CCEWOOL janë rezistente ndaj temperaturave të larta, rezistente ndaj lagështirës dhe rezistente ndaj goditjeve. Karakteristikat e të qenit të lehta dhe të holla dhe përçueshmëria termike jashtëzakonisht e ulët mund të maksimizojnë izolimin në hapësira të vogla. Produktet tona mund të përdoren në pjesë të shumta të materialeve hapësinore për shkak të energjisë së tyre të ndryshme termike dhe karakteristikave të veçanta fizike. Produktet e fibrave qeramike CCEWOOL posedojnë seri klasike, seri PUREWOOL dhe seri R&D, dhe ato ofrojnë menaxhim termik të provuar dhe efektiv, filtrim dhe mbrojtje nga zjarri.


Aplikimet e zakonshme:
Materiale izoluese me temperaturë të ulët
Fletët e motorit
Rondele
Rondelet e motorit
Trupi
Bojë/ngjitës/veshje/ngjitës
Tank
Linjat hidraulike/ajrore
Mbrojtje elektronike nga zjarri
Pako kabllo
Parandalimi i zjarrit
Mur zjarri/derë
Materialet izoluese elektrike të avionëve
Mburoja e nxehtësisë e avionëve

Konsulencë Teknike

Ju ndihmojë të mësoni më shumë aplikacione

  • Industria Metalurgjike

  • Industria e çelikut

  • Industria petrokimike

  • Industria e energjisë

  • Industria e qeramikës dhe qelqit

  • Mbrojtja Industriale nga Zjarri

  • Mbrojtja Komerciale nga Zjarri

  • Hapësirë ​​ajrore

  • Anije/Transport

Konsulencë Teknike