Bordi i Fibrave Qeramike Inorganike

Karakteristikat:

Tabela e fibrave qeramike inorganike CCEWOOL® prodhohet me fibra qeramike me pastërti të madhe, e cila ka përmbajtje super të ulët, si lëndë e parë. Dhe prodhohet përmes linjave të prodhimit të vetë -zhvilluar, duke shtuar lidhës inorganikë. Dhe formohet bordi i fibrave qeramike inorganike. Tabela e fibrave qeramike inorganike CCEWOOL® nuk përmban lëndë organike, dhe është pa tym dhe pa erë nën temperaturë të lartë. Boardshtë pllaka më ideale miqësore me mjedisin për temperaturën e lartë të izolimit të nxehtësisë për kaldaja me mur të shtëpisë, soba elektrike, furra, etj.


Cilësi e qëndrueshme e produktit

Kontroll i rreptë i lëndëve të para

Kontrolloni përmbajtjen e papastërtisë, siguroni tkurrje të ulët termike dhe përmirësoni rezistencën ndaj nxehtësisë

02

1. Pllakat e fibrave qeramike CCEWOOL përdorin pambuk fibrash qeramike me pastërti të lartë si lëndë e parë.

 

2. Kontrolli i përmbajtjes së papastërtive është një hap i rëndësishëm për të siguruar rezistencën ndaj nxehtësisë të fibrave qeramike. Përmbajtja e lartë e papastërtisë mund të shkaktojë ashpërsimin e kokrrave të kristaleve dhe rritjen e tkurrjes lineare, e cila është arsyeja kryesore për përkeqësimin e performancës së fibrave dhe zvogëlimin e jetëgjatësisë së saj.

 

3. Përmes kontrollit të rreptë në çdo hap, ne zvogëlojmë përmbajtjen e papastërtisë së lëndëve të para në më pak se 1%. Pllakat e fibrave qeramike CCEWOOL që prodhojmë janë të bardha të pastra, dhe shkalla e tkurrjes lineare është më e ulët se 2% në temperaturën e sipërfaqes së nxehtë prej 1200 ° C. Cilësia është më e qëndrueshme, dhe jeta e shërbimit është më e gjatë.

Kontrolli i procesit të prodhimit

Ulni përmbajtjen e topave të shllakut, siguroni përçueshmëri të ulët termike dhe përmirësoni performancën e izolimit termik

0009

1. Bordi i fibrave qeramike inorganikeCCEWOOL është prodhuar me fibra qeramike me pastërti të madhe, e cila ka përmbajtje super të ulët, si lëndë e parë. Dhe prodhohet përmes linjave të prodhimit të vetë -zhvilluar, duke shtuar lidhës inorganikë. Dhe formohet bordi i fibrave qeramike inorganike.

 

2. Trashësia e bordit të fibrave qeramike inorganike të tipit të ri CCEWOOL mund të jetë mbi 100mm. Meqenëse prodhohet me lidhës inorganikë, bordi i fibrave qeramike inorganike CCEWOOL nuk përmban lëndë organike.

 

3. lessshtë pa tym, pa erë dhe nuk ndryshon ngjyrë kur ekspozohet ndaj flakës së hapur ose temperaturës së lartë. Dhe forca dhe ngurtësia e saj do të rriten në vend që të ulen nën temperaturë të lartë.

Kontrolli i cilësisë

Siguroni dendësi të madhe dhe përmirësoni performancën e izolimit termik

10

1. Çdo dërgesë ka një inspektor të dedikuar të cilësisë, dhe jepet një raport testimi para largimit të produkteve nga fabrika për të siguruar cilësinë e eksportit të çdo ngarkese të CCEWOOL.

 

2. Pranohet një inspektim i palëve të treta (si SGS, BV, etj.).

 

3. Prodhimi është rreptësisht në përputhje me certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9000.

 

4. Produktet peshohen para paketimit për të siguruar që pesha aktuale e një rrotull të vetëm është më e madhe se pesha teorike.

 

5. Paketimi i jashtëm i secilës kuti kartoni është bërë nga pesë shtresa letre kraft, dhe paketimi i brendshëm është një qese plastike, e përshtatshme për transport në distanca të gjata.

Karakteristikat e shquara

11

Pastërti e lartë kimike në produkte:
Përmbajtja e oksideve të temperaturës së lartë, të tilla si Al2O3 dhe SiO2, arrin 97-99%, duke siguruar kështu rezistencën ndaj nxehtësisë të produkteve. Temperatura maksimale e funksionimit të pllakave të fibrave qeramike CCEWOOL mund të arrijë 1600 ° C në temperaturën e temperaturës prej 1260-1600 ° C.
Pllakat e fibrave qeramike CCEWOOL jo vetëm që mund të zëvendësojnë pllakat silikate të kalciumit si material mbështetës i mureve të furrës, por gjithashtu mund të përdoren drejtpërdrejt në sipërfaqen e nxehtë të mureve të furrës, duke i dhënë rezistencë të shkëlqyer erozionit të erës.

 

Përçueshmëri e ulët termike dhe efekte të mira izolimi termik:
Krahasuar me tullat tradicionale të tokës diatomace, pllakat e silikatit të kalciumit dhe materialet e tjera të përbëra të silikatit, pllakat e fibrave qeramike CCEWOOL kanë përçueshmëri më të ulët termike, izolim më të mirë termik dhe efekte më të rëndësishme të kursimit të energjisë.

 

Forcë e lartë dhe e lehtë për t'u përdorur:
Forca në shtypje dhe forca në përkuljen e pllakave të fibrave qeramike CCEWOOL janë të dyja më të larta se 0.5MPa, dhe ato janë një material jo i brishtë, kështu që ato plotësojnë plotësisht kërkesat e materialeve të forta mbështetëse. Ato mund të zëvendësojnë plotësisht batanijet, ndjenjat dhe materialet e tjera mbështetëse të të njëjtit lloj në projektet e izolimit me kërkesa të forta të larta.

Dimensionet e sakta gjeometrike të pllakave qeramike të CCEWOOL lejojnë që ato të priten dhe përpunohen sipas dëshirës, ​​dhe ndërtimi është shumë i përshtatshëm. Ata kanë zgjidhur problemet e brishtësisë, brishtësisë dhe shkallës së lartë të dëmtimit të konstruksionit të pllakave të silikatit të kalciumit dhe shkurtojnë shumë periudhën e ndërtimit dhe zvogëlojnë kostot e ndërtimit.

Ju ndihmojë të mësoni më shumë aplikacione

 • Industria Metalurgjike

 • Industria e çelikut

 • Industria petrokimike

 • Industria e energjisë

 • Industria e qeramikës dhe qelqit

 • Mbrojtja Industriale nga Zjarri

 • Mbrojtja Komerciale nga Zjarri

 • Hapësirë ​​ajrore

 • Anije/Transport

 • Klienti australian

  Mbulesa izoluese e fibrave të tretshme CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet
  Madhësia e produktit: 3660*610*50mm

  21-08-04
 • Klient polak

  Pllakë qeramike izoluese CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 6 vjet
  Madhësia e produktit: 1200*1000*30/40mm

  21-07-28
 • Konsumator bullgar

  CCEWOOL pjesa më e madhe e fibrave të tretshme të ngjeshura

  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet

  21-07-21
 • Klient i Guatemalës

  Batanije fibrash qeramike silikat alumini CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 3 vjet
  Madhësia e produktit: 5080/3810*610*38/50mm

  21-07-14
 • Klient britanik

  Tulla zjarri izoluese CCEFIRE mullite
  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet
  Madhësia e produktit: 230*114*76mm

  21-07-07
 • Klient i Guatemalës

  Batanije me fije qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 3 vjet
  Madhësia e produktit: 5080*610*20/25mm

  21-05-20
 • Klient spanjoll

  Batanije me fije qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 4 vjet
  Madhësia e produktit: 7320*940/280*25mm

  21-04-28
 • Klient peruan

  Pjesa më e madhe e fibrave qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 1 vit

  21-04-24

Konsulencë Teknike

Konsulencë Teknike