Ekspozitë

 • 1 Ju lutemi klikoni "Na Kontaktoni", mund të shkruani kohën e intervistës ose ndonjë kërkesë tjetër për ekspozitën.
 • 2 Çdo mesazh i marrë do të konfirmohet brenda 3 ditëve nga emaili ynë. E-mail: ccewool@ceceranicfiber.com
 • 30th HEAT TREATING SOCIETY CONFERENCE & EXPOSITION

  KONFERENCA DHE EKSPOZIMI I SHOQRIS E TRAJTIMIT TAT NXEHTSIS

  Dhoma Nr.: 2027
  Koha: 15-17 Tetor, 2019
  Heat Treat 2019, shfaqja dyvjeçare nga Shoqëria e Trajtimit të Nxehtësisë ASM, konsiderohet ngjarja kryesore, që nuk mund të humbasë për profesionistët e trajtimit të nxehtësisë në Amerikën e Veriut. Konferenca dhe ekspozita e këtij viti do të shfaqë një përzierje emocionuese të teknologjisë së re, ekspozitave, programimit teknik dhe ngjarjeve të rrjeteve të drejtuara drejt industrisë së trajtimit të nxehtësisë.

 • ALUMINUM USA

  ALUMINIUM SHBA

  Dhoma Nr.: 112
  Koha: 12-13 shtator, 2019
  ALUMINUM USA është një ngjarje kryesore industriale njëjavore që mbulon të gjithë zinxhirin e vlerës nga rryma e sipërme (miniera, shkrirje) përmes rrjedhës së mesme (derdhje, rrotullim, nxjerrje) në rrjedhën e poshtme (përfundimi, fabrikimi). Çdo dy vjet, ALUMINUM USA Week ofron një forum që furnizuesit kryesorë dhe profesionistët e industrisë të mblidhen për takime ballë për ballë, ekspozita, konferenca të avancuara dhe programime arsimore dhe mundësi të rrjetëzimit të bazuara në teknologji. ALUMINUM USA është ngjarja ideale për përdoruesit përfundimtarë nga industritë e aplikimit si automotive, hapësirës ajrore, ndërtimit, paketimit dhe pajisjeve elektrike dhe elektronike.

 • THERM PROCESS Exhibition

  Ekspozita e PROCESIT TERMIK

  Dhoma Nr.: 10H04
  Koha: 25-29 qershor, 2019
  Nga 25 deri më 29 qershor 2019, "Bota e ndritshme e metaleve" paraqiti një gamë unike të kongreseve, simpoziumeve, forumeve dhe shfaqjeve speciale ndërkombëtare. Katër panairet tregtare GIFA, NEWCAST, METECand THERMPROCESS siguruan një program me cilësi të lartë që fokusohet në të gjithë spektrin e teknologjisë së shkritores, derdhjeve, metalurgjisë dhe teknologjisë së proceseve termo-përfshirë prodhimin aditiv, çështjet metalurgjike, tendencat në industrinë e çelikut, aspektet aktuale të termos teknologjisë së procesit ose inovacioneve në fushat e efikasitetit të energjisë dhe burimeve.

 • The 50th GLOBAL PETROLEUM SHOW

  Shfaqja e 50 -të e naftës globale

  Numri i kabinës .: 7312
  Koha: 12-14 qershor 2018
  Ekspozita e 50-vjetorit Global Petroleum Show 2018-12-14 qershor Ndërsa kati i ekspozitës ishte i përmbytur me rrjetëzim, takime dhe transaksione biznesi, Seria e Seminareve të Tregut të Vendit ishte një shtëpi e plotë çdo ditë duke diskutuar mundësitë ndërkombëtare në vendet: Argjentinë, Brazil, Brunei, Kolumbia, Evropa, Gaboni, Gana, Izraeli, Meksika, Nigeria, Pakistani, Arabia Saudite, Skocia, SHBA dhe Ukraina.

 • EXCON 2017

  EXCON 2017

  Dhoma Nr.: 94, Koha: 10-14 Tetor 2017
  Faqja: Peru
  Gjatë ekspozitës, CCEWOOL ekspozoi izolimin e ndërtesave dhe materialin kundër zjarrit-leshi shkëmbor, batanije me fije qeramike, dërrasa me fije qeramike, letër me fije qeramike, etj dhe mori komente të mira nga klientët. Shumë klientë nga Amerika e Jugut tërhiqen nga stenda jonë. Ata diskutuan produktet, ndërtimin dhe çështje të tjera profesionale me Z. Rosen dhe shpresojnë të krijojnë një bashkëpunim afatgjatë me CCEWOOL. Klienti lokal i CCEWOOL në Peru erdhi për të takuar Rosen dhe bisedoi me njëri -tjetrin. Kjo e forcoi miqësinë tonë dhe hodhi themelet e qëndrueshme për bashkëpunimin e ardhshëm afatgjatë.

 • Ceramics Expo

  Qeramikë Expo

  Dhoma Nr.: 908
  Koha: 25-27 Prill, 2017
  Ceramics Expo 2017 kthehet në Qendrën IX në Cleveland në 25-27 Prill për të shfaqur risitë më të fundit në komunitetin e qeramikës. Ky aktivitet pa pjesëmarrje u siguron pjesëmarrësve mundësi për të zbuluar dhe eksploruar burimet për lëndët e para, pajisjet e përpunimit dhe komponentët e përfunduar gjatë ekspozitës duke mësuar rreth tendencave dhe përparimeve të teknologjisë gjatë konferencës me dy drejtime.

 • ALUMINIUM 2016

  ALUMINI 2016

  Dhoma Nr.: 10G27, Koha: 29 Nëntor - 1 Dhjetor 2016
  Vendi: Messe Düsseldorf, Gjermani
  ALUMINUM është shfaqja kryesore tregtare në botë dhe platforma B2B për industrinë e aluminit dhe zonën e saj të rëndësishme të aplikimit. Këtu takohet Kush-është-kush i industrisë. Ai bashkon prodhuesit, prodhuesit, përpunuesit dhe furnizuesit dhe gjithashtu konsumatorët përfundimtarë përgjatë gjithë zinxhirit të furnizimit, që do të thotë nga lënda e parë përgjatë produkteve të gatshme deri në produktet e gatshme.

 • 2016 11th Annual Biz 2 Biz Expo

  2016 Ekspozita e 11 -të Vjetore Biz 2 Biz

  Koha: 20 Tetor, 2016
  Faqja: Charlottetown, Kanada
  Në këtë shfaqje tregtare, ne nuk jemi vetëm ekspozues të produkteve të serive qeramike që përdoren gjerësisht në të gjitha llojet e kaldajave dhe furrave; ne gjithashtu ekspozojmë tullat tona zjarrduruese për instalimin e oxhakut dhe sobës me zjarr, si dhe konceptin tonë të ri të izolimit të ndërtesave.

 • 34th ICSOBA Conference and Exhibition

  Konferenca dhe Ekspozita e 34 -të ICSOBA

  Koha: 3 - 6 Tetor 2016
  Vendi: Quebec City, Kanada
  Komiteti Ndërkombëtar për Studimin e Boksitit, Aluminit dhe Aluminit (ICSOBA) është një shoqatë e pavarur jofitimprurëse që bashkon profesionistë të industrisë që përfaqësojnë kompani të mëdha të boksitit, aluminit dhe aluminit, furnizues të teknologjisë dhe pajisjeve, universitete, institute kërkimore dhe konsulentë nga e gjithë bota Me

 • Ceramitec Munich Germany

  Ceramitec Mynih Gjermani

  Dhoma Nr.: B1-566, Koha: 20 tetor - 23 tetor 2015
  Dhoma Nr.: A6-348, Koha: 22 maj-25 maj, 25th, 2012
  Dhoma Nr.: A6-348, Koha: 20 Tetor-23 Tetor, 23, 2009
  Vendi: Qendra e Re e Ekspozitave Ndërkombëtare, Mynih, Gjermani
  Ceramitec është panairi kryesor tregtar ndërkombëtar për qeramikën, qeramikën teknike dhe metalurgjinë pluhur.

 • Metec in Dusseldorf Germany

  Metec në Dusseldorf të Gjermanisë

  Dhoma Nr.: 10H43, Koha: 28 qershor-2 qershor, 2015
  Dhoma Nr.: 10D66-04, Koha: 28 qershor-2 qershor, 2011
  Vendi: Messe Düsseldorf, Gjermani
  Metec mbahet çdo 4 vjet. Ekspozita ka katër tema, përfshirë shkritoren e metalit, metalurgjinë, trajtimin e nxehtësisë dhe derdhjen e metaleve. Pjesëmarrja në Metec është një mundësi e mirë për ekspozuesit që të kenë një kuptim të përgjithshëm të teknologjisë së prodhimit dhe zhvillimit të produkteve në metalurgji.

 • Foundry METAL in Poland

  Shkritore METAL në Poloni

  Dhoma Nr.: E-80
  Koha: 25 shtator-27 shtator, 27 shtator 2013
  Vendi: Qendra e Ekspozitave dhe Kongreseve, Kielce, Poloni.
  Panairi ndërkombëtar i teknologjive për Foundry Metel Poland i mbajtur në Targi Kielce është ngjarja më e madhe e panairit kushtuar inxhinierisë së shkritores në Poloni dhe një nga ngjarjet më të mëdha të këtij lloji në Evropë. Isshtë i certifikuar nga UFI dhe mbahej çdo vit.

 • TECNARGILLA in Italy

  TECNARGILLA në Itali

  Dhoma Nr.: M56
  Koha: Mars.18-Mars.21, 2014
  Vendi: 39 Mosta convegno Expocomfort, Itali
  Ekspozita Ndërkombëtare e Teknologjive dhe Furnizimeve për Industritë e Qeramikës dhe Tullave është një nga ekspozitat më të mëdha dhe më gjithëpërfshirëse për industrinë e prodhimit të produkteve qeramike dhe gëzon reputacion të lartë në industri.

 • AISTECH in America

  AISTECH në Amerikë

  Dhoma Nr.: 150
  Koha: 15 maj-8 maj, 8th, 2012
  Faqja: Atlanta, Shtetet e Bashkuara të Amerikës
  AISTech mbahet nga shoqata amerikane e çelikut çdo vit dhe është ekspozita më profesionale për hekur dhe çelik dhe në të njëjtën kohë një nga ekspozitat më të mëdha dhe më të famshme tregtare industriale.

 • Indo Metal in Indonesia

  Indo Metal në Indonezi

  Dhoma Nr.: G23
  Koha: 11 dhjetor-13 dhjetor, 2012
  Vendi: Jakarta International Expo, Indonezi
  Indometal është një fokus gjithëpërfshirës i drejtë në aftësitë sinergjike të teknologjisë së shkritores, derdhjes së produkteve, metalurgjisë dhe teknologjisë së proceseve termike.

 • Metal-Expo Russia

  Metal-Expo Rusi

  Kabina Nr.: 1E-63
  Koha: 13 nëntor - 16 nëntor 2012
  Faqja: Vendet e panaireve të Qendrës së Ekspozitave Gjith-Ruse, Moskë. Rusi
  METAL EXPO nuk është vetëm ekspozita më e madhe metalurgjike në Rusi, por edhe një nga ekspozitat metalurgjike më të famshme në botë. Ajo u mbajt çdo vit

Ndihmoni të mësoni më shumë

 • Zgjidhja e fibrave të izolimit CCEWOOL Propozimi për dizajnin e kursimit të energjisë me efikasitet të lartë

  Shiko më shumë
 • Cilësia e Produktit të Qëndrueshëm të Fibrave të Izolimit CCEWOOL

  Shiko më shumë
 • Karakteristikat e jashtëzakonshme të fibrave të izolimit CCEWOOL

  Shiko më shumë
 • Transporti i Fibrave të Izolimit CCEWOOL

  Shiko më shumë

Konsulencë Teknike