Садови/транспорт

Производите од керамички влакна CCEWOOL се термички изолирани, отпорни на влага, отпорни на пожар и отпорни на удари. Тие можат ефикасно да ја заштитат безбедноста на персоналот во авионот и да го обезбедат нивниот квалитет на живот. Водоотпорни ќебиња од керамички влакна CCEWOOL се специјално дизајнирани за зачувување на топлина и водоотпорни, идеални за гаснење пожар, зачувување на топлина, заштита од пожар, звучна изолација и намалување на бучавата во морето и други високо влажни средини. Тие во голема мера ги подобруваат перформансите на топлинска изолација на влакното и ги решаваат проблемите со намалена топлинска спроводливост и корозија на телото на топлинска изолација предизвикани од апсорпција на влага од конвенционалните ќебиња од влакна.


Заеднички апликации:
Огноотпорна партиција
Изолација на кабината
Топлинска изолација на цевковод со висока температура
Палуба
Ладно складирање
Лесни wallsидови
Покрив
Таван
Пловечки под
Сместувачка единица
Термички цевки
Wallидни панели
Лајнери
Линиска заштита

Технички консалтинг

Помогнете да научите повеќе апликации

  • Металуршка индустрија

  • Челична индустрија

  • Петрохемиска индустрија

  • Енергетска индустрија

  • Керамичка и стаклена индустрија

  • Индустриска заштита од пожари

  • Комерцијална заштита од пожари

  • Воздухопловна

  • Садови/транспорт

Технички консалтинг