Високо ефикасни решенија за заштеда на енергија

Извонредните карактеристики на CCEWOOL керамичките влакна се клучевите

до трансформација на индустриските печки од

тешка скала до светлосна скала

безбедностстабилноствисока ефикасностза заштеда на енергија

Прочитај повеќе

logo

се основна гаранција за
решенија за заштеда на енергија со висока ефикасност
 • ултра-ниска топлинска спроводливост

 • ултра-ниско термичко намалување

 • супер силна цврстина на истегнување
Прочитај повеќе

Високо ефикасни решенија за заштеда на енергија

 • Керамички влакна
 • Растворливи влакна
 • Рок волна
 • Калциум силикатна табла
 • Изолациона огнена тула
 • Огноотпорна огнена тула
 • Огноотпорен малтер
 • Огноотпорен кастинг

Испорака

Види се
 • Клиент од Австралија

  Insulationебе за изолација со растворливи влакна CCEWOOL
  Години за соработка: 5 години
  Големина на производот: 3660*610*50мм

  21-08-04
 • Полски клиент

  CCEWOOL изолација плоча од керамички влакна
  Години за соработка: 6 години
  Големина на производ: 1200*1000*30/40мм

  21-07-28
 • Бугарски клиент

  CCEWOOL компресирани растворливи влакна во најголем дел

  Години на соработка: 5 години

  21-07-21
 • Клиент на Гватемала

  Aluminumебе од керамички влакна од алуминиум силикатни CCEWOOL
  Години за соработка: 3 години
  Големина на производот: 5080/3810*610*38/50мм

  21-07-14
 • Британски клиент

  CCEFIRE мулитна огноотпорна тула
  Години за соработка: 5 години
  Големина на производот: 230*114*76мм

  21-07-07
 • Клиент на Гватемала

  Cебе од керамички влакна CCEWOOL
  Години за соработка : 3 години
  Големина на производот: 5080*610*20/25мм

  21-05-20
 • Клиент од Шпанија

  Cебе од керамички влакна CCEWOOL
  Години за соработка : 4 години
  Големина на производот: 7320*940/280*25мм

  21-04-28
 • Клиент од Перу

  Најголем дел од керамички влакна CCEWOOL
  Години за соработка : 1 година

  21-04-24

За нас

video
video_bg
CCEWOOL керамички влакна високоефикасни решенија за заштеда на енергија f

20 -годишна историја во развојот и производството на керамички влакна.

20-годишно длабинско истражување и развој на производи од керамички влакна.

20 години во извоз и воспоставување деловни режими [истражувачки центар + експертско консултанство + дизајни за заштеда на енергија од керамички влакна за индустриски печки].

20-годишен фокус на истражување на високо-ефикасни решенија за заштеда на енергија за индустриски печки.

Прочитај повеќе

Технички консалтинг