Letër qeramike me fibra qeramike

Karakteristikat:

Shkalla e temperaturës: 1260(2300), 1400(2550)1430(2600)

Seria e kërkimit CCEWOOL® letër qeramike me fibra qeramike është një kërkim i ri i kompanisë sonë. Deri më tani, është produkti i vetëm që nuk kat digjen kur kontaktoni zjarrin në fushën e letrës me fibra qeramike. Duke shtuar një proporcion të caktuar retardantët e zjarrit në letër me fibra qeramikePërbërja s, letra mund të jetë drejtpërdrejt në kontakt me zjarrin dhe fitohetnuk digjen.


Cilësi e qëndrueshme e produktit

Kontroll i rreptë i lëndëve të para

Kontrolloni përmbajtjen e papastërtisë, siguroni tkurrje të ulët termike dhe përmirësoni rezistencën ndaj nxehtësisë

03 (2)

1. Letra me fije qeramike CCEWOOL përdor pambuk fibrash qeramike me pastërti të lartë.

 

2. Baza e lëndës së parë në pronësi të vetë, i gjithë materiali do të digjet plotësisht nga furra rrotulluese për të zvogëluar përmbajtjen e papastërtive siç është CaO.

 

3. Inspektim i rreptë material para hyrjes në fabrikë, magazinë speciale për të garantuar pastërtinë e lëndës së parë.

 

4. Përqindja e përbërësve të kontrolluar nga kompjuteri siguron lidhjet e duhura materiale të qëndrueshme.

 

5. Përmes kontrollit të rreptë në çdo hap, ne zvogëlojmë përmbajtjen e papastërtisë së lëndëve të para në më pak se 1%. Letrat me fije qeramike CCEWOOL janë të bardha të pastra, dhe shkalla e tkurrjes lineare është më e ulët se 2% në temperaturën e sipërfaqes së nxehtë prej 1200 ° C. Cilësia është më e qëndrueshme, dhe jeta e shërbimit është më e gjatë.

Kontrolli i procesit të prodhimit

Ulni përmbajtjen e topave të shllakut, siguroni përçueshmëri të ulët termike dhe përmirësoni performancën e izolimit termik

0001

1. Letra me fije qeramike CCEWOOL është bërë nga procesi i derdhjes së lagësht, i cili përmirëson proceset e heqjes dhe tharjes së shllakut bazuar në teknologjinë tradicionale. Fibra ka një shpërndarje uniforme dhe të barabartë, ngjyrë të bardhë të pastër, pa delaminim, elasticitet të mirë dhe aftësi të fortë të përpunimit mekanik.

 

2. Linja e prodhimit të letrës me fije qeramike plotësisht automatike ka një sistem tharjeje plotësisht automatik, i cili e bën tharjen më të shpejtë, më të plotë dhe më të barabartë. Produktet kanë thatësi dhe cilësi të mirë me një forcë tërheqëse më të lartë se 0.4MPa dhe rezistencë të lartë ndaj grisjes, fleksibilitet dhe rezistencë ndaj goditjes termike.

 

3. Shkalla e temperaturës së letrës me fije qeramike CCEWOOL është 1260 oC-1430 oC, dhe një larmi letre me fibra qeramike standarde, me alumin të lartë, që përmban zirkonium mund të prodhohen për temperatura të ndryshme.

 

4. Trashësia minimale e letrës me fije qeramike CCEWOOL mund të jetë 0.5mm, dhe letra mund të personalizohet në një gjerësi minimale prej 50mm, 100mm dhe gjerësi të tjera të ndryshme. Pjesët dhe guarnicionet e letrës me fibra qeramike në formë të veçantë të madhësive dhe formave të ndryshme gjithashtu mund të personalizohen.

Karakteristikat e shquara

13

Karakteristikat:
retardant
Kapacitet i ulët termik
Përçueshmëri e ulët termike
Karakteristika të shkëlqyera të izolimit elektrik
Performancë e shkëlqyer e përpunimit
Forcë e lartë, rezistencë ndaj copëtimit
Fleksibilitet i lartë
Përmbajtje e ulët e shkrepur

 
Aplikimet:
Izolim industrial, nënshkrim, material anti-korrozioni
Material izolues për instrumentet dhe elementin e ngrohjes
Material izolues për industrinë e automobilave dhe hapësirës ajrore
Materiali mbushës i nyjeve të zgjerimit
Izolimi për industrinë e materialeve të ndërtimit, metalurgjisë dhe qelqit,
Rondele mbyllëse metalike të shkrirë
Material i papërshkueshëm nga zjarri

Ju ndihmojë të mësoni më shumë aplikacione

 • Industria Metalurgjike

 • Industria e çelikut

 • Industria petrokimike

 • Industria e energjisë

 • Industria e qeramikës dhe qelqit

 • Mbrojtja Industriale nga Zjarri

 • Mbrojtja Komerciale nga Zjarri

 • Hapësirë ​​ajrore

 • Anije/Transport

 • Klienti australian

  Mbulesa izoluese e fibrave të tretshme CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet
  Madhësia e produktit: 3660*610*50mm

  21-08-04
 • Klient polak

  Pllakë qeramike izoluese CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 6 vjet
  Madhësia e produktit: 1200*1000*30/40mm

  21-07-28
 • Konsumator bullgar

  CCEWOOL pjesa më e madhe e fibrave të tretshme të ngjeshura

  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet

  21-07-21
 • Klient i Guatemalës

  Batanije fibrash qeramike silikat alumini CCEWOOL
  Vitet e bashkëpunimit: 3 vjet
  Madhësia e produktit: 5080/3810*610*38/50mm

  21-07-14
 • Klient britanik

  Tulla zjarri izoluese CCEFIRE mullite
  Vitet e bashkëpunimit: 5 vjet
  Madhësia e produktit: 230*114*76mm

  21-07-07
 • Klient i Guatemalës

  Batanije me fije qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 3 vjet
  Madhësia e produktit: 5080*610*20/25mm

  21-05-20
 • Klient spanjoll

  Batanije me fije qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 4 vjet
  Madhësia e produktit: 7320*940/280*25mm

  21-04-28
 • Klient peruan

  Pjesa më e madhe e fibrave qeramike CCEWOOL
  Vite bashkëpunimi : 1 vit

  21-04-24

Konsulencë Teknike

Konsulencë Teknike