CCEWOOL® Калциум силикатна табла

CCEWOOL® Калциум силикатна табла

CCEWOOL® Калциум силикатна плоча, позната и како порозна калциумова силикатна плоча, е калциум силикатна плоча зајакната со влакна, со силициум оксид, калциум оксид и зајакнувачки влакна како главни суровини, направени преку мешање, греење, желарење, обликување , процеси на автоклавирање и сушење. Производот се карактеризира со отпорност на висока температура, тврд, издржлив, без корозија и без загадување, што може широко да се користи во електрани, рафинирање, петрохемиски, згради, плочки. Степен на температура: 650 1000 и 1000.

Технички консалтинг

Помогнете да научите повеќе апликации

  • Металуршка индустрија

  • Челична индустрија

  • Петрохемиска индустрија

  • Енергетска индустрија

  • Керамичка и стаклена индустрија

  • Индустриска заштита од пожари

  • Комерцијална заштита од пожари

  • Воздухопловна

  • Садови/транспорт

Технички консалтинг