Огноотпорен малтер

Карактеристики:

ЗНКПОIАР Огноотпорен малтер е малтер со висока температура, за поставување воздух, кој се користи како лепило за сигурно врзување на огноотпорниот материјал, кој може да се користи за врзување огноотпорна тула, изолациона тула и керамички влакна. Постојат два вида: малтер за сув прав, што еизмешајте го правот и создавајте зависност и спакувајте ги со пластични ткаени кеси. По натопена и измешана рамномерно, може да се стави во употреба; друг вид е течен статус, кој може директно да се користи без друг процес.


Стабилен квалитет на производот

Строга контрола на суровините

Контролирајте ја содржината на нечистотија, обезбедете ниско термичко собирање и подобрете ја отпорноста на топлина

32

Огноотпорниот цемент CCEFIRE е главно изработен од висококвалитетен огноотпорен прав, хемиски врзива и адитиви со висока јачина и отпорност на температура, погодни за mидање на печката кои бараат мали споеви од пепел, добро запечатување и висока јачина на лепење.

Контрола на производствениот процес

Намалете ја содржината на топчиња од згура, обезбедете ниска топлинска спроводливост и подобрете ги перформансите на топлинска изолација

39

Одлични перформанси, идеална пластичност и задржување на водата

 

⒉ Многу мало собирање при сушење и печење

 

⒊ Висока огноотпорност

 

⒋ Висока јакост на врзување

 

OodДобра отпорност на хемиска корозија

 

Able Стабилни хемиски својства

Контрола на квалитет

Обезбедете густина на маса и подобрете ги перформансите на топлинска изолација

40

1. Секоја пратка има посветен инспектор за квалитет и се дава извештај за тестирање пред заминувањето на производите од фабриката за да се обезбеди квалитетот на извозот на секоја пратка на CCEFIRE.

 

2. Се прифаќа инспекција од трета страна (како што се SGS, BV, итн.).

 

3. Производството е строго во согласност со сертификатот за систем за управување со квалитет ASTM.

 

4. Надворешното пакување на секој картон е изработено од пет слоја крафт-хартија и надворешно пакување + палета, погодно за превоз на долги релации.

Извонредни карактеристики

36

Ref Огноотпорниот цемент CCEFIRE се користи за insulationидарски insulationидарски тули, специјални тешки тули и високи алуминиумски тешки тули.

 

Ref Огноотпорниот цемент CCEFIRE се користи за да се спречи упад на воздух и топол воздух во идањето.

 

⒊ Огноотпорниот цемент CCEFIRE се користи за да се спречи ерозија на споеви од тули со стопена згура и стопени метали.

Помогнете да научите повеќе апликации

 • Металуршка индустрија

 • Челична индустрија

 • Петрохемиска индустрија

 • Енергетска индустрија

 • Керамичка и стаклена индустрија

 • Индустриска заштита од пожари

 • Комерцијална заштита од пожари

 • Воздухопловна

 • Садови/транспорт

 • Клиент од Австралија

  Insulationебе за изолација со растворливи влакна CCEWOOL
  Години за соработка: 5 години
  Големина на производот: 3660*610*50мм

  21-08-04
 • Полски клиент

  CCEWOOL изолација плоча од керамички влакна
  Години за соработка: 6 години
  Големина на производ: 1200*1000*30/40мм

  21-07-28
 • Бугарски клиент

  CCEWOOL компресирани растворливи влакна во најголем дел

  Години на соработка: 5 години

  21-07-21
 • Клиент на Гватемала

  Aluminumебе од керамички влакна од алуминиум силикатни CCEWOOL
  Години за соработка: 3 години
  Големина на производот: 5080/3810*610*38/50мм

  21-07-14
 • Британски клиент

  CCEFIRE мулитна огноотпорна тула
  Години за соработка: 5 години
  Големина на производот: 230*114*76мм

  21-07-07
 • Клиент на Гватемала

  Cебе од керамички влакна CCEWOOL
  Години за соработка : 3 години
  Големина на производот: 5080*610*20/25мм

  21-05-20
 • Клиент од Шпанија

  Cебе од керамички влакна CCEWOOL
  Години за соработка : 4 години
  Големина на производот: 7320*940/280*25мм

  21-04-28
 • Клиент од Перу

  Најголем дел од керамички влакна CCEWOOL
  Години за соработка : 1 година

  21-04-24

Технички консалтинг

Технички консалтинг