Fordel med ildfast keramisk fiber i sprekkovn 3

Fordel med ildfast keramisk fiber i sprekkovn 3

Dette problemet vil vi fortsette å introdusere fordeler med ildfast keramisk fiber.

refractory-ceramic-fibre

Det er ikke behov for forvarming og tørking av ovnen etter konstruksjon
Hvis ovnstrukturen er ildfaste murstein og ildfaste støpegods, må ovnen tørkes og forvarmes i en viss periode i henhold til kravet. Og tørketiden for ildfast støpbar er spesielt lang, vanligvis 4-7 dager, noe som reduserer utnyttelsesgraden til ovnen. Hvis ovnen vedtar hele fiberforingsstrukturen, og ikke er begrenset av andre metallkomponenter, kan temperaturen på ovnen raskt økes til arbeidstemperatur etter konstruksjon. Dette forbedrer ikke bare utnyttelsesgraden til industrielle ovner, men reduserer også drivstofforbruket som ikke er produksjon.
Veldig lav varmeledningsevne
Ildfast keramisk fiber er en fiberkombinasjon med en diameter på 3-5um. Det er mange tomrom i murverket og varmeledningsevnen er veldig lav. Ved forskjellige temperaturer har imidlertid den laveste varmeledningsevnen en tilsvarende optimal bulkdensitet, og den laveste varmeledningsevnen og tilsvarende bulkdensitet øker med økningen av temperaturen. I henhold til erfaringene med å bruke sprekkovnen med full fiberstruktur de siste årene, er det best når bulkdensiteten er kontrollert til 200 ~ 220 kg/m3.
Den har god kjemisk stabilitet og motstand mot lufterosjon:
Bare fosforsyre, flussyre og varm alkali kan tære ildfast keramisk fiber. Ildfast keramisk fiber er stabil overfor andre etsende medier.


Innleggstid: 28-06-2021

Teknisk rådgivning