CCEWOOL pālule huluhulu pale hoʻoluʻu

CCEWOOL pālule huluhulu pale hoʻoluʻu

Mea kūʻai aku Polani
Nā makahiki hana like: 2 mau makahiki
Huahana i kauoha ʻia: CCEWOOL pālule huluhulu uhi insulated
Ka nui o ka huahana: 7320 * 610 * 25mm / 3660 * 610 * 50mm

Hoʻokahi ipu o CCEWOOL keramika huluhulu insulation 7320x610x25mm / 3660x610x50mm, 128kg / m3 i kauoha ʻia e ka mea kūʻai aku Polani i hāʻawi ʻia i ka manawa ma Kepakemapa 14th, 2020 mai kā mākou hale hana. E ʻoluʻolu e hoʻomākaukau no ka ʻohiʻohi ukana.

ceramic-wool-blanket-insulation-1

Hana mākou i ka CCEWOOL pālule huluhulu pale pilikino me ka hana hou i loko o ka ʻenehana kui kele a hoʻololi mākou i ka papa o ka nila i kēlā me kēia lā e ʻike pono i ka pua o ka nila ma luna o ka pale. A kūpaʻa kā mākou huahana.

ceramic-wool-blanket-insulation-2

Kūʻai kēia mea kūʻai aku i CCEWOOL hulu huluhulu keramika no ka manawa mua. Ua ʻike ʻo ia i kā mākou huahana ma ka mākeke kūloko a ʻoluʻolu loa i ka maikaʻi o kā mākou huahana. No laila ua kauoha koke ʻo ia i hoʻokahi ipu o ka huahana a koi mai iā mākou e ʻūlū i kāna huahana me ka pūʻulu CCEWOOL. Hoʻopili mākou i kēlā me kēia lola o ka huahana me ke kiʻi ʻoniʻoni i loko e pale ai i ka ukana mai ka makū i ka wā o ka halihali.

ceramic-wool-blanket-insulation-3

Kuhi ʻia kēia ipu o nā pale huluhulu keramika e hōʻea i ke awa huakaʻi ma kahi o Dec 28th. E ʻoluʻolu e hoʻomākaukau no ka ʻohiʻohi ukana.


Ka manawa Post: Mei-26-2021

Kūkākūkā ʻenehana