Fausiaina fuafuaga o le refactory calcium silicate laupapa mo falegaosi kiln 3

Fausiaina fuafuaga o le refactory calcium silicate laupapa mo falegaosi kiln 3

E faʻaaogaina tele i le sima pisinisi e faʻaaoga ai le calcium silicate board. O mea o loʻo sosoʻo atu o le a faʻamamafaina i mea e manaʻomia e tatau ona mataala i ai i le fausiaina o laupapa silikete sima faʻaopoopo mo sima.

refractory-calcium-silicate-board

Lenei lomiga o le a matou faʻaauau pea faʻalauiloa masonry o laupapa silikoni reflexory calcium:
6.When le refactory castable manaʻomia e fausiaina i luga o le refactory calcium silicate laupapa, o se vaega o le sui faʻasaina o le sooupu e tatau ona faʻasusu i luga o le refactory calcium silicate laupapa i luma atu e puipuia ai le refactory calcium silicate laupapa mai le susū ma puipuia le refactory castable mai le leai o vai. Mo le refactory kalisiuma silicate laupapa faʻaaogaina luga o le ogaumu o umu, aua e faigata ona faʻasusu le sui faʻasaina vai luga luga mai le pito i lalo, e tatau ona faʻasusu le sui faʻamago vai soʻoga i le itu i le faʻafesoʻotaʻiga ma le refractory lafo i luma o faʻapipiʻiina.
7. Pe a fausia ni faʻaputuga piliki i luga o le faʻamaonia ua maeʻa fausiaina calcium silicate laupapa, o le piliki seam e tatau ona faʻateʻia. A iai se avanoa, e tatau ona faʻatumu ile faʻapipiʻi.
8. Mo le faʻatumu i luga o le pusa poʻo le faʻasasaʻo luga, ma le faʻamau faʻamau luga, o le pito i lalo o le a avea ma faʻailoga i le taimi o le fausiaina, ma o le faʻapipiʻiina o le a faia mai lalo i lalo.
9. Mo vaega taʻitasi, siaki maeʻa maeʻa le maamoni. A iai se avanoa poʻo se mea e le o malosi ai le pipii, faʻaaoga le mea faʻapipiʻi e faʻatumu ma pipiʻi mau.
10. Mo refactory kalisiu silicate laupapa ma sili fetuʻutuʻunaʻi, leai se mea e tuʻua ai faʻalauteleina soʻoga. O le vaega pito i lalo o le laupapa lagolago laupapa o loʻo mau faʻamau i se refactory kalisiu silikoni laupapa ma se pipiʻi.
Refractory kalisiuma silicate laupapa e lautele faʻaaogaina i mea faigaluega paipa i le fanua o le eletise eletise, metallurgy, petrochemical, fausiaina, fausiaina o vaa, ma isi ona o ona lava uiga faʻapitoa, ma e i ai se aoga lelei o le vevela faʻasaoina, vevela faʻavevela, afi puipuiga ma leo faʻaʻesega


Taimi Post: Aukuso-02-2021

Faufautua Faapitoa